Belçika 3-0 İrlanda / CANLI ANLATIM

Güncelleme Tarihi:

Belçika 3-0 İrlanda / CANLI ANLATIM
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2016 14:16

EURO 2016'da Cüneyt Çakır'ın görev yaptığı E grubu mücadelesinde Belçika İrlanda'yı 3-0 mağlup etti. İlk yarısı golsüz biten mücadelede 48 ve 70'te Lukaku 61'de Vitsel'in attığı gollerle İrlanda'yı deviren Belçika gruptaki ilk 3 puanını 3 golle aldı. İlk maçta İsveç ile 1-1 berabere kalan İrlanda ise 1 puanda kaldı.

Haberin Devamı

Bu sonucun ardından 2. maçlar sonunda İtalya grupta 6 puanla lider konumda bulunurken, Belçika 3 puanla 2.'lik koltuğuna oturdu. 1 puanlı İsveç 3., aynı puanla İrlanda Cumhuriyeti ise 4. sırada yer aldı.

STAT:
Matmut Atlantique
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun, Hüseyin Göçek, Barış Şimşek (Türkiye)
BELÇİKA: Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen, Thomas Meunier, Axel Witsel, Kevin de Bruyne, Eden Hazard, Yannick Carrasco (64. dk Dries Mertens), Moussa Dembele (57. dk Radja Nainggolan), Romelu Lukaku (82. dk Christian Benteke)
İRLANDA CUMHURİYETİ: Darren Randolph, Seamus Coleman, Ciaran Clark, John O'Shea, Stephen Ward, Glenn Whelan, James McCarthy (63. dk James McClean), Jeff Hendrick, Robbie Brady, Wes Hoolahan (71. dk Aiden McGeady), Shane Long (78. dk Robbie Keane)
SARI KART: 42. dk Jeff Hendrick (İrlanda Cumhuriyeti), 49. dk Thomas Vermaelen (Belçika)
GOLLER: 48. ve 70. dk Romelu Lukaku, 61. dk Axel Witsel (Belçika)

Belçika 3-0 İrlanda / CANLI ANLATIM

ÇAKIR'IN 2. MAÇI
Karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun, ilave yardımcı hakemlik görevini ise Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek yaptı. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Fransa Futbol Federasyonu'ndan Benoit Bastien görev aldı. Bu arada Cüneyt Çakır, UEFA 2016 Avrupa Şampiyonası F Grubu'nda 1-1 berabere sona eren Portekiz - İzlanda maçında da düdük çalmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!