Bekir İrtegün takımla çalıştı

Güncelleme Tarihi:

Bekir İrtegün takımla çalıştı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2012 15:36

Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Haberin Devamı

Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. İdman, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma pas çalışmalarıyla devam etti. 3 grup halinde ve dönüşümlü yapılan ayak tenisi maçından sonra antrenman pas organizasyonlarıyla tamamlandı.

Bir süredir takımla çalışmalara katılamayan Bekir İrtegün, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Sol arka üst adalesinde kısmi yırtık tespit edilen Gökhan Gönül, Kayserispor maçında sağ ayak tarak kemiğine darbe alan Joseph Yobo ve bağırsak enfeksiyonu geçiren Serkan Kırıntılı antrenmana çıkmadı. Sol üst ön adale grubunda ağrıları bulunan Reto Ziegler, bel ağrıları bulunan Selçuk Şahin ve yorgunluğa bağlı genel ağrıları bulunan Alex de Souza ise tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkarılmadı. Sol kasığında ağrıları bulunan ve Universal Hastaneler Grubu'na bağlı Universal Çamlıca Hastanesi'nde çekilen MR sonucu sol kasığında zorlama tespit edilen Özgür Çek de antrenmanda yer almadı. Bu oyuncuların tedavi ve çalışmalarının tesislerde sürdürdürüldüğü bildirildi.

Haberin Devamı

Sol baldırında zorlama bulunan Sezer Öztürk ile sağ alt adale grubunda zorlama bulunan Serdar Kesimal ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!