"Bazı yapılanlar bizi camia olarak üzüyor"

Güncelleme Tarihi:

Bazı yapılanlar bizi camia olarak üzüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2012 17:25

PTT 1. Lig'de Çaykur Rizespor ile sahasında golsüz berabere kalan 1461 Trabzon'un Teknik Direktörü Mustafa Akçay, rakipleri karşısında üstün bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Akçay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Çaykur Rizespor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, “Topun daha fazla sahibiydik. Maç boyunca oyunun üstünlüğü bizdeydi” dedi.

Futbol adına her şeyi denediklerini, ancak arzu ettikleri galibiyeti alamadıklarını ifade eden Akçay, şunları söyledi: “Bazı problemleri güncelleyerek yaptığımız işi farklı göstermeye çalışmıyorum. Ancak oynadığımız saha ile ilgili sıkıntılarımız olduğunu belirtmek isterim. Bir ikinci konu bu takımın ligden çıkmayacak olması böyle bir bilinçaltı geliştirilmiş ve bu nedenle bazı yapılması gerekenler yapılmıyorsa bu da bizi camia olarak üzüyor. Umarım bu son olur. Çaykur Rizespor'da bence deplasmanda oynaması gerektiği gibi oynadı. Alanı çok iyi kontrol etti. Onları da ayrıca tebrik ediyorum. Devreye girdik, şimdi iyi hazırlanacağız. Transfer ile ilgili bazı çalışmalarımız var bunları da gerçekleştirdikten sonra ikinci yarıya hazır olacağız.”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Ali Karaca ise, bekledikleri bir 1461 Trabzon takımı ile karşılaştıklarını belirterek, “Öncelikle Trabzon takımını kutluyorum. Gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Biz de iyi mücadele ettik. Saha futbol oynamaya çok elverişli değildi. Trabzon takımının oyun sistemini ne tarz oynayabileceğini tahmin ediyorduk. Aralara top atarak defansımızın arkasına depar atacaklarını tahmin ediyorduk ve öyle de yaptılar. Bu tür ataklardan pozisyonlar buldular. Gerçekten Trabzon takımı iyi bir takım olduğunu gösterdi. İki dost ilin müsabakası berabere bitti, her iki tarafa da hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bu arada Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da Rize'den Trabzon'a gelerek karşılaşmayı izledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!