Batuhan Eskişehirspor'da

Güncelleme Tarihi:

Batuhan Eskişehirsporda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2009 10:36

Eskişehirspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Beşiktaş'tan Emre Özkan'ın ardından yine siyah beyazlı kulüpten Batuhan Karadeniz'i kiralık olarak ve Gençlerbirliği'nden El Saka'yı renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Devre arasını Antalya'da kamp yaparak geçiren Eskişehirspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Es-Es, transferde Beşiktaş'ın alt yapısından yetişen 20 yaşındaki savunma oyuncusu Emre Özkan ve 17 yaşındaki golcü futbolcu Batuhan Karadeniz ile anlaştı. Emre Özkan'la bir buçuk yıllığına anlaşan Eskişehispor, Batuhan Karadeniz'i ise 6 aylığına kiralık olarak renklerine bağladı.

Eskişehirspor yönetimi, Gençlerbirliği'nin 34 yaşındaki savunma oyuncusu El Saka ile de anlaşmaya vardı. İstanbul'da bulunan Kulüp Başkanı Halil Ünal, El Saka'nın yanısıra Galatasaray'ın 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ferdi Elmas'ı kiralamak için görüşmelerini sürdüyor.

Bu arada Eskişehirspor yönetimi Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın isteği doğrultusunda orta saha için futbolcu arayışına da girdi. Yönetim, Belçika'nın birinci lig takımlarından Mons'ta forma giyen Faslı futbolcu Mounir Diane ve Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımında forma giyen Sırp asıllı Sasa İliç'i transfer etmek için görüşmelere başladı.

Haberin Devamı

Antalya'da kamp çalışmasını sürdüren Eskişehirsporlu futbolculara yönetim 2 gün yılbaşı izni verdi. Es-Es'li futbolcular 2 Ocak 2009 tarihinde tekrar biraraya gelip çalışmalarını sürdürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!