Başlama vuruşu Başbakan'dan

Güncelleme Tarihi:

Başlama vuruşu Başbakandan
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2013 02:07

Turnuvanın Kayseri’deki açılışına katılacak olan Tayyip Erdoğan, Güney Kore-Küba karşılaşmasının da santrasını yapacak.

Haberin Devamı

FIFA’nın Türki-ye’deki en büyük organizasyonu U-20 Dünya Kupası’nın 21 Haziran’da yapılacak açılış törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katılarak, FIFA Başkanı Sepp Blatter ile birlikte başlama vuruşunu yapacak. Türkiye’de 21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek FIFA U-20 Dünya Kupası bilet satışları turnuvanın oynanacağı ve açılış maçına ev sahipliği yapacak Kayseri’de başladı.

Bakanlar da katılacak

U-20 Kayseri organizasyonuna Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, FIFA başkanı Sepp Blatter, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Taner Yıldız ve birçok yetkili de katılacak. Başbakan Erdoğan ile Blatter, 21 Haziran’da saat 17.00’de Kadir Has Stadı(ndaki açılış törenine katıldıktan sonra saat 18.00’de açılışta oynanacak U-20 Şampiyonasındaki Güney Kore-Küba karşılaşmasının başlama vuruşunu yapacak.

Haberin Devamı

Abdullah Gül’ün katılımı netleşmedi

Başbakan Erdoğan’ın açılış maçına katılmasının kesinleşse de Kayserili Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün açılış maçına gelip gelmeyeceğinin henüz belirlenmediği ifade edildi. Bu arada grup maçları 19-39, çeyrek finaller 19-49, yarı final maçları 29-59 ve final maçının 35-65 TL arasındaki biletlerin satışları da devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!