"Başkan, ailesine katılmaktan çok mutlu"

Güncelleme Tarihi:

Başkan, ailesine katılmaktan çok mutlu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2012 13:11

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu'nun uzun bir aradan sonra yönetim kurulu toplantısına katılmasının kendilerinde büyük bir sevinç oluşturduğunu ifade etti.

Yüksel Günay, “Futbolda şike” davası sürecinde yaşananların ardından başkan Yıldırım'ı oldukça moralli gördüğünü kaydetti.

Toplantıda, eksiksiz bir şekilde yeniden bir arada olmanın sevincini yaşadıklarını belirten Günay, “Başkanımız gayet iyi ve moralli. Ailesine katılmaktan dolayı çok mutlu. Hasret giderdik” dedi.

Medyada yer alan haber üzerine kulüpten yapılan “Yönetim kurulumuzun gündeminde, olağanüstü kongre gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir” açıklamasının hatırlatılması üzerine ise Günay, “Olağanüstü genel kurul yapacak bir durum yok ve gerek de yok” diye konuştu.

"Yaşananları amatör şubelere yansıtmadık"

Günay, Londra Olimpiyatları'na katılacak Türk Olimpiyat Takımı'nda her zamanki gibi çok sayıda Fenerbahçeli sporcunun bulunmasının kendilerini gururlandırdığını kaydetti.

Geçen sezon yaşadıkları sıkıntılı günlere rağmen faaliyet gösterdikleri branşlarda mücadelelerini fazlasıyla yapıp başarıyı kovaladıklarını belirten Günay, “Yaşananları amatör şubelerimizin içine sokmadık. İçimiz yanmasına rağmen yaşadığımız olayların hiçbirisini amatör şubelere aksettirmemeye gayret sarf ettik. Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım da mütemadiyen bunu vurguladı. Olimpiyatlara giden sporcularımız inşallah madalyalarla döner ve Türkiye'nin yüzü güler” şeklinde konuştu.

Fenerbahçeli atletler Fatih Avan, Hüseyin Atıcı, Gamze Bulut, Tuğçe Şahutoğlu, Nimet Karakuş, Karin Melis Mey, Burcu Ayhan ve Nevin Yanıt, boksörler Ferhat Pehlivan (49 kg), Yakup Şener (64 kg) ve Adem Kılıççı (75 kg), kadın basketbolcular Birsel Vardarlı ve Esmeral Tunçluer, masa tenisçi Melek Hu, kadın voleybolcu Eda Erdem Dündar ile yelkenciler Nazlı Çağla Dönertaş ve Alican Kaynar, Londra'da madalya mücadelesi verecekler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!