Basın ilişkime engel oluyor

Güncelleme Tarihi:

Basın ilişkime engel oluyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2007 00:00

İşadamı Ali Ağaoğlu ile ilişkisi magazin gündeminde bomba etkisi yaratan Helin Avşar, şu sıralar çok huzursuz...

Haberin Devamı

Basın ilişkime engel oluyor
Helin Avşar fotoğrafları için tıklayın

Bu ilişkinin basın engeline takıldığını ve durumdan olumsuz etkilendiklerini ileri süren Avşar, basın mensuplarından artık üzerlerine gelmemelerini istedi:"Basın, medyatik insanların flört etmesine, partneriyle birbirini tanımasına izin vermiyor. Zaten henüz çok yeni, hiçbir şey belli değil. Bu kadar çok yazılıp çizilmesine gerek yok. Ayrıca böyle adamlar, böyle haberlerin sürekli yazılmasından sıkılırlar. Konu kapansın artık."

Aralarında jenerasyon farkı var

Ali Ağaoğlu'nun eski sevgilisi Petek Ertüre, Ağaoğlu ile Helin Avşar'ın ilişkisine fazla ömür biçmedi! Ünlü işadamından bir ay önce ayrılan Ertüre, "Ben 24, Ali Bey 54 yaşında. Aramızda 30 yaş fark vardı. Çok güzel günler geçirdik. Ama Helin Avşar'la uzun süreli bir aşk yaşayacaklarını sanmıyorum. Çünkü jenerasyon farkı çok önemli" dedi.

Snob şarkıcı olacağım

Kurban bayramında ilk single çalışmasıyla müzik marketlerdeki yerini alacak olan Helin Avşar, elektronik müzik tarzında hazırladığı şarkılarıyla hayli iddialı...

Haberin Devamı

Merhaba Helin Hanım. Ali Bey (Ağaoğlu) sizinle güzel bir arkadaşlığınız olduğundan söz etti. Siz ne diyorsunuz?

- Ne olur bunu artık uzatmayalım, yazmayalım. İstemiyorum! Biraz devam etsin her şey yazılır zaten. Şimdi ortada bir şey yokken bu kadar çok yazılması doğru değil. Çünkü pat diye sona erer, iyi olmaz. Ne yazık ki basın medyatik insanların flört etmesine, partneriyle birbirini tanımasına izin vermiyor. Çok yeni. Gerek yok ki bu kadar çok yazılıp çizilmesine. Zaten ilk siz yazdınız, bitti! Hiçbir şey belli değil ki daha.

/images/100/0x0/55eac2bef018fbb8f894fc51
Ne diyelim, sizin için hayırlısı olsun?

- Ama yazılmaya devam ederse olmaz ki... Böyle adamlar, böyle haberlerin sürekli yazılmasından sıkılırlar. Bir sürü çalışanları var. Konu kapansın Sema’cığım, rica ediyorum.

Haberin Devamı

Tamam... Bunun dışında neler yapıyorsunuz?

- Ablamın başlayacak olan şov programının ilk konuğu ben olacağım. Yakında çıkacak olan single’ımın şarkılarını da ilk defa bu programda seslendireceğim. Zaten şarkılarımı ilk kez ablama dinletmiştim. O çok beğendi. Umarım dinleyenler de beğenir.

Kaç şarkılık single bu?

- Dört şarkı var içinde. Mert Ekren ve Sibel Alaş’ın şarkıları...

İçinize sindi mi?

- Hem de çok sindi... Şarkılarım alt yapılarıyla falan süper oldu. Her şeyden önce Avrupa Müzik benim arkamda. Eğer iyi bir ürün ortaya çıkarmamış olsaydım, böyle bir müzik şirketi benim arkamda olmazdı.

Şarkıcılıkta sizi iddialı görüyorum?

- Çok iddialıyım. Böyle bir işe kalkışmak gerçekten çok zor. Herkes, "Yapmış olmak için" bu işe kalkıştığımı düşünüyor ama dinleyince hiç de öyle olmadığını görecekler. O yüzden iddialıyım... Ben bu piyasanın snob şarkıcısı olacağım.

Haberin Devamı

Tarzınız nedir?

- Elektronik... Bütün şarkılar club müzik tarzında oldu.

Basın ilişkime engel oluyor
n Bunun için bir eğitim aldınız mı?

- Bu tarz müzik için şan eğitimi almama gerek yok. Ben sadece okuma tarzında bir eğitim aldım. Ablamdan da ağzımı açma konusunda tüyoları alıyorum. Çünkü ben şarkıları hep ağzımı kapatarak okuyordum.

Bunun bir tekniği var mı?

- Ağız mimikleri yapıyoruz. Bir de "ma, ma, mi, mo" gibi söylem teknikleri var.

Ablanızın bu anlamda başka bir desteği oldu mu?

- Bir sürprizi var, bakalım...

Bir şarkınıza vokal mi yaptı yoksa?

- Olabilir, neden olmasın? Bu sürprizi daha sonra açıklayacağım...

Haberin Devamı

Televizyon projelerinizi ertelediniz mi?

- Hayır canım, ertelemedim. Şu an üç tane proje var. Bir tanesi Müjdat Gezen’le... Beni en çok heyecanlandıran proje bu... Ama diğerleri de çok iyi. Üçü arasında bir tercih yapacağım. Kurban bayramından sonra kesinlik kazanacak. Ama ben şov yapmak istiyorum. Çünkü işin bu tarafını çok seviyorum.

Müjdat Bey’le de talk show mu yapacaksınız?

- Evet... Bugün buluşacağız kendisiyle. İnşallah olur. Bir de ben Müjdat Bey’i senelerdir tanırım. Müthiş birisi.

Aile dostunuz mu?

- Evet. Hem ablamın, hem de annemin çok iyi arkadaşı Müjdat Bey. O yüzden benim çocukluğum onun elinde geçti diyebilirim. Çok sık görüşürdük. Bana matematik bile çalıştırırdı.

Haberin Devamı

Peki annenizin durumu nasıl?

- Annem Allah’a şükür çok iyi, düzeldi. Başka yere sıçramasın diye ışın tedavisi oluyor. O da bitmek üzere... Her şey yolunda. Tamamen atlattı.

Avşar, "Ben bu piyasanın snob şarkıcısı olacağım. İnsanlar single’ı dinlediğinde yapmış olmak için yapmadığımın farkına varacak" diyor.

Hep iftiraya uğradım

İş hayatınız, özel hayatınız güzel. Her şey yolunda...

- Evet... Ben istediğim işi yapabilme özgürlüğüne sahip olduğum için çok şanslıyım. Her zaman beğendiğim işi yapacağım. Seçme şansım var. Diğerleri gibi her projeyi kabul etme durumum yok. Ben o yüzden her zaman snob olacağım, her zaman en iyi işte olacağım. Bunu çok çalışarak yapacağım. Çünkü soyadımın ağırlığının farkındayım.

Çok şey yaşadınız, başınıza çok şey geldi, ama hepsi kapanıp gitti. Soyadınızın ağırlığı mı sağladı bunu acaba?

- Ben çok dua eden birisiyim. Bir de bana çok iftira atılıyor. Hiçbir iftira da kanıtlanmadığı için bu konular kapanıp gidiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!