Başbakan Erdoğan'dan genç futbolcuya dövme eleştirisi

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Erdoğandan genç futbolcuya dövme eleştirisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2014 06:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp Ve Eğitim Tesisleri'nin açılış töreninde Galatasaray'ın genç futbolcusu Berk Yıldız ile ilginç bir diyalog yaşadı.

Haberin Devamı

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören tarafından karşılanan Erdoğan, tesis girişinde bekleyen genç futbolcularla ayak üstü sohbet etti.



18 yaşındaki Galatasaraylı genç futbolcu Berk Yıldız'ın kolundaki dövmeyi gören Başbakan, "Bu dövmeler ne ya? Niye böyle vücuduna zarar veriyorsun?" dedi. Sözlerini, "Yabancılara aldanmayın. İleride, Allah muhafaza, cilt kanserine varıncaya kadar yapabilir" diye sürdüren Erdoğan, Fatih Terim'i de yanına çağırarak, aynı sözleri tekrarladı.

Genç futbolcunun dövmeleri silmek için Başbakan Erdoğan'a söz verdiği öğrenildi.

BERK YILDIZ'DAN DÖVME AÇIKLAMASI
Berk Yıldız, Twitter hesabından yaptığı açıklamada dövmelerini sildrimeyeceğini açıkladı.

Berk Yıldız, "Basında yer alan her yazıya lütfen aldırış etmeyiniz. Dövmelerimi sildirmeyi düşünmedim ve söylemedim her birinin benim için ayrı anlamı var. Aralarında ailemi temsil edende var. Hocam ve Başbakanımız ile esprili bir şekilde konuşma geçti. Herkesin kendi tercihi ve ben böyle mutluyum" mesajını paylaştı.

Başbakan Erdoğandan genç futbolcuya dövme eleştirisi

Haberin Devamı

İşte Başbakan'ın dikkatinden kaçmayan o dövmeler;

Başbakan Erdoğandan genç futbolcuya dövme eleştirisi



Haberin Devamı


YEŞİL SAHALARIN DÖVME ŞAMPİYONLARI / GALERİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!