"Başarılı olacaklarına inanıyorum"

Güncelleme Tarihi:

Başarılı olacaklarına inanıyorum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2012 00:00

Medical Park Antalyaspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, “A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve ekibine başarılar diliyorum. Milli takım yeni bir döneme giriyor” dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Medical Park Antalyaspor, hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan kaleci Sammy Ndjock'un yanı sıra hafif sakatlıkları bulunan Sinan Kaloğlu ve Musa Aydın'ın yer almadığı antrenmanda futbolcular koşu, dar alanda pas, uzaktan şut ve yan top çalışması yaptı. Antrenmanda suratına top isabet eden Mehmet Yılmaz ve dizinde hafif ağrısı olan Jaba, çalışmayı yarıda bıraktı.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, antrenman öncesinde, Ümit Milli Takımın 29 Şubat'ta Danimarka ile oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosuna futbolcuları Emrah ve Musa'nın da çağrıldığını kaydetti.

19 yaş altı ve 17 yaş altı milli takımlarına da oyuncu verdiklerini buna karşın A Milli Takımın kadrosunda futbolcuları bulunmadığını dile getiren Özdilek, milli takımın Abdullah Avcı ile yeni bir döneme girdiğini söyledi.
Özdilek, “A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve ekibine başarılar diliyorum. Milli takım yeni bir döneme giriyor. Başarılı olacaklarına inanıyorum. Hazırlık maçı da olsa inşallah iyi bir başlangıç yaparlar” dedi.

Hedef ilk 8 takım

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının zorlu bir deplasman olacağını belirten Özdilek, “Hedefimiz ilk 8 takım arasına girebilmek. Takım olma olgusunu her maç sahaya en iyi şekilde yansıtmaya çalışıyoruz. Ana hatlarıyla baktığımız zaman yenebileceğimiz takımlardan biri Büyükşehir Belediyespor” dedi.

Maça hazır olduklarını belirten Özdilek, hak edenin kazanacağı bir müsabaka olması dileğinde bulundu. Ligde üst ve alt sıraların karışık olduğunu kaydeden Özdilek, kazanılan bir maçın kendilerini 3-4 basamak yukarılara çıkarabildiğini ve aksi bir durumda ise alt sıralara düşebileceklerini ifade etti.

Takım oyuncusu Tita ise güçlü bir rakibe karşı mücadele edeceklerini dile getirerek, “Eğer biz istersek ve hocamızın bize söylediği direktifleri doğru bir şekilde sahaya yansıtırsak İstanbul'dan mutlu dönebileceğimizi düşünüyorum. Önemli olan sahada iyi bir futbol oynayıp, mücadeleyi yansıtabilmek. Bunu yapabileceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Kırmızı-beyazlı genç oyuncu Emrah da, Ümit Milli Takıma çağrıldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, milli formayı giymenin kendisi için büyük bir onur olduğunu söyledi.

Emrah, milli forma altında Medical Park Antalyaspor'u en iyi şekilde temsil edeceğini belirterek, A Milli Futbol Takımında forma giymeyi hedeflediğini ifade etti.

Antrenmanda Antalyaspor Sağlık Kurulu Başkanı Burhanettin Çalım'ın doğum günü kutlandı. Doğum günü pastasını Mehmet Özdilek ve kırmızı-beyazlı futbolcular birlikte kesti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!