Başarılı bir başkanım

Güncelleme Tarihi:

Başarılı bir başkanım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2010 00:00

“Kendimi dışardan izleseydim, hem sportif hem de idari yönden başarılı bulurdum.”

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören,  30-31 Ocak tarihlerinde düzenlenecek olağan genel kurul öncesi destek arayışlarını sürdürüyor. Önceki akşam Asrın Beşiktaşlıları Derneği’nin Büyük Çırağan Oteli’nde düzenlediği toplantıya katılarak, çoğunluğu işadamı, asker ve bürokratlardan oluşan dernek üyelerine konuşma yapan Demirören, kendisinin başarılı bir kulüp başkanı olduğunu savundu.
“Kendimi dışardan izleseydim, hem  sportif hem idari yönden başarılı bulurdum” diyen Demirören, mali yönden 3 büyükler içinde en iyi durumda olan  kulübün Beşiktaş olduğunu iddia etti. Demirören, şunları söyledi:
Zor durumda bırakıyorlar
“Geçen yıl iki kupa kazandığımızda kimsenin ağzını bıçak açmıyordu. Ama şimdi aslı astarı bulunmayan iddialarla camiamızı zor durumda bırakıyorlar. Önümüzdeki iki sene içinde gelecek paralarla Beşiktaş’ın tüm borcu ödenebilir.

Haberin Devamı

Şu anda 3 büyükler arasında gelir giderleri en dengede olan kulüp Beşiktaş... Hatta bunların içine Real Madrid, Liverpool gibi takımları da ekleyebilirsiniz.
Beşiktaş’ın marka değeri en azından 1 milyar dolar. Fulya’nın 30 yıllık değeri de 500 milyon dolar. Yani biz 1.5 milyar dolarlık bir değeri tartışıyoruz. Buna çok sıkı sahip çıkmamız lazım.
Taraftara bedava bilet verme dönemi artık bitti. Bu hatalar yapılmıştır.
Ayhan’ın parasını unutmayın
Geçmiş yıllarda12 milyon dolar verilip Gaziantepspor’dan Ayhan Akman alındı. Aynı kulüpten İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’a da ciddi paralar ödendi. O zamanki ödeme koşullarına bakarsak Tabata (8 milyon Euro) ve İsmail (6.5 milyon Euro) transferleri için ödenen bedeller nomaldir.”

Demirören’den Toprak hamlesi

SEÇİM hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, kongre üyelerinin oylarına sunacağı yönetim kurulu aday listesine önemli bir ismi daha kattı... Spor ve siyaset dünyasının çok yakından tanıdığı Erdoğan Toprak, önümüzdeki pazar günü yapılacak olağan kongrede Demirören’in listesinden seçime girecek. 1995 ve 1999 seçimlerinde milletvekili olarak parlamentoya seçilen Toprak, 2002 yılında 57. hükümette Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yaptı. Yaşamı boyunca sporla iç içe olan Toprak, 1988 yılından itibaren üç dönem İstanbul Bahçelievler Kulübü Başkanlığı ve bir dönem de Bakırköyspor Kulübü’nde asbaşkan olarak görev yaptı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!