Barış Özbek Trabzonspor'la anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Barış Özbek Trabzonsporla anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2011 00:00

Trabzonspor, Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Barış Özbek'i kadrosuna kattı.

Futbolcuyla hafta içerisinde 3 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor. Daha önce bir çok sorunlu futbolcuyu futbola döndürmeyi başaran Güneş'in bu oyuncuyu kadrosunda görmeyi özellikle istediği öğrenildi.

Trabzonspor kulübü daha öncede birkaç kez gündeme gelen ancak transferi ertelenen Barış Özbek'i transfer etti. Galatasaray kulübü ile sözleşmesi sona eren Özbek'in dün gece Trabzon'a geldiği ve Asbaşkan Nevzat Şakar ile yaptığı görüşmede her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi. Resmi imzaların ise hafta içerisinde atılması bekleniyor. Ancak Barış Özbek transferi bordo – mavili taraftarları memnun etmedi. Taraftarlar Barış Özbek'in, geçtiğimiz sezonu 8'inci olarak tamamlayan Galatasaray'da dahi iyi bir performans sergileyemediğini vurgulayarak, daha flaş isimler beklediklerini vurguladı.

BAŞKAN ŞENER ARAYIŞLARINI SÜRDÜRÜYOR

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yabancı futbolcu transferi konusunda girişimlerini sürdürüyor. Hollanda, İspanya arasında mekik dokuyan Başkan Sadri Şener'in Zokora veya Boateng transferlerinden birini bitirme konusunda ısrarcı olduğu belirtildi. Selçuk İnan'ın takımdan ayrılmasının ardından orta sahayı güçlendirmek isteyen bordo – mavililer, bu iki futbolcu için kesenin ağzını açtı. Yönetimin Zokora için Sevilla kulübüyle anlaştığı ancak futbolcuyu ikna etmek için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

TARAFTARLAR HAMDOUİ'Yİ İSTİYOR

Bordo – mavili taraftarlar Ajax'ın Fas asıllı Hollandalı golcüsü Al Hamdoui'yi takımda görmeyi çok istiyor. Futbolcu için forum sitelerinde bir çok başlık açıldığı öğrenilirken, Trabzonspor'un 4.5 Milyon Euro'luk teklifi Ajax'a cazip geldi. Ajax'ın bordo – mavili kulübe verdiği cevapta, "Biz bu şartlarda transfere izin vermeye hazırız. Siz oyuncuyu ikna edin" dediği öğrenildi. Bunun üzerine de bordo – mavili yönetim Al Hamdoui'yi ikna etmek için yoğun şekilde çalışıyor.

TUNÇKOL TEPKİ ÇEKTİ

Bu arada Trabzonspor Basketbol Takımı'nın antrenörlük için Altar Tunçkol ile anlaşması da tepki çekti. Özellikle sosyal paylaşım sitesi Twitter'den Fenerbahçe'yi öven bir çok mesajı bulunan ve diğer takımları kötüleyen Tunçkol, transferin duyulmasının ardından gelen tepkiler üzerine twitter hesabını kapattı. Bordo – mavili yöneticiler de gelen tepki üzerine Tunçkol ile her hangi bir resmi anlaşmanın olmadığını duyurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!