Bardot: “Şöhret kâbus gibiydi”

Güncelleme Tarihi:

Bardot: “Şöhret kâbus gibiydi”
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2012 00:00

1956’da kült film ‘Ve Tanrı Kadını Yarattı’daki bikinili sahnesiyle dünya çapında bir şöhrete kavuşan Brigitte Bardot, ünlü olmanın onu nasıl mahvettiğini Vogue Hommes International dergisine anlattı.

Haberin Devamı

1973’te emekli olan Fransız aktris Bardot, şöhretten sıkıldığını ve hayatını hayvanlara adamak istediğini söyledi: “Artık bu yükü taşıyamıyordum... Kimse ne kadar korkunç bir şey olduğunu hayal dahi edemez. Tam bir kâbus. Böyle yaşayamazdım.”
Ay sonunda 78 yaşına basacak Brigitte Bardot, artık kendini çirkin bulduğunu da söyledi. “Kendimi olabildiğince güzelleştirmeye çalışıyorum, ama o zaman bile çirkin olduğumu düşünüyorum. Dışarı çıkıp kendimi göstermek çok zor geliyor. İnsanların benden olmamı beklediği kişi olamamaktan korkuyorum. Bu yaşta hiçbir şey umurumda değil. Artık hiç kimseyi baştan çıkartmak istemiyorum.”
 Bardot, bazı şeylerin hâlâ onu cezbettiğini söyledi: “Bir çiçeğin açması, bir arının dansı, denizin sonsuzluğu gibi küçük mucizeler ve tabii ki hayvanlar.”
Münzevi bir hayat yaşayan Bardot yalnız olduğunu da anlattı: “Bu hayat tarzı bana çok uyuyor. Eğer bazı şeyler farklı olsaydı, büyük ihtimalle daha hareketli bir hayat yaşardım.”
Toplam 47 filmde rol alan Bardot, aşırı sağcı Front National’den (Ulusal Cephe) politikacı Bernard d’Ormale ile evlenip Fransa’daki hayranlarının büyük bir bölümünü kaybetmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!