Bangura için Mallorca da devrede

Güncelleme Tarihi:

Bangura için Mallorca da devrede
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2011 12:50

BURSASPOR’un uzun süredir peşinde olduğu Teteh Bangura transferinde sona gelindi.

Yeşil beyazlıların uzun süren temaslarının olumlu yönde ilerlediği belirtilirken, tek pürüzün İspanyol Mallorca Kulübü’nün de devreye girmesi olduğu öğrenildi.

BANGURA İLE ANLAŞILDI AMA...

Bangura ile her konuda anlaşan yeşil beyazlı kulüp, AIK Kulübü’nün belirttiği şartları oluşturmaya ve kulübü ikna etmeye çalışıyor. Barcelona ve Real Madrid’te de forma giyen Danimarkalı eski futbolcu, teknik direktör Michael Laudrup’un çalıştırdığı Mallorca kulübünün de golcü futbolcu için devreye girdiğini duyuran İsveç ve İspanyol basını, Bursaspor ile Mallorca’nın rekabet içinde olduğunu ifade ediyor.

TRANSFER BİTMEDEN GÖNDERMİYOR

AIK Kulübü’ne 1.8 milyon Euro teklif eden Mallorca kulübüne karşı, yeşil beyazlı kulübün fiyatı 2.5 milyon Euro’ya kadar çıkardığı belirtilirken, 21 yaşındaki süper yetenek için AIK Kulübü’nün 3,5 milyon Euro bonservis bedeli istediği ve Bursaspor’un teklifine olumlu cevap verebilecekleri ifade edildi. Golcü futbolcu Bangura’yı transfer netleşmeden kulübünün Türkiye’ye göndermek istemediği de belirtildi.

ANDERLECHT MAÇINA YETİŞTİRİLMEK İSTENİYOR

Bursaspor yönetiminin, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın kadroda ısrarla istediği Bangura’nın transferini 2 gün içerisinde netleştirmesi ve 18 Ağustos’ta oynanacak Anderlecht maçına kadar golcü futbolcunun yetiştirilmesi bekleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!