Baloda oryantal TV’de her telden

Güncelleme Tarihi:

Baloda oryantal TV’de her telden
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2006 00:00

Yeni yıl tüm Türkiye’de coşkuyla kutlandı. Yeni yıl balolarına oryantaller damgasını vurdu. Diyarbakır’dan İzmir’e pek çok partide dansözler göbek attı. Yeni yılı evde, ekran başında geçirenler ise her zevke göre eğlenceye ortak oldular.

Haberin Devamı

Televizyon savaşının galibi Star TV oldu. Saat 22.00 ile 02.00 arasında Star TV yüzde 16.4 izlenme payına ulaştı. Aynı saatlerde Kanal D’de "Yeni Yıl Dansı" adlı programda, "Benimle Dans Eder misin" adlı yarışmanın 18 finalisti özel bir gösteri sundu. Kanal D’de, canlı orkestra eşliğinde şarkılar söyleyen Mahsun Kırmızıgül’e Urfa Sıra Gecesi Grubu eşlik etti.

Sezen, konuk oyuncu oldu

ATV’de ise, Sezen Aksu’nun konuk oyuncu olarak katıldığı "Avrupa Yakası" dizisi ekrana geldi. Diziden sonra ise "İbo Show" banttan yayınlandı. Show TV’de, "Emret Komutanım", "Cennet Mahallesi" dizilerinin yılbaşı için özel hazırlanan bölümleri yayınlandı. Gecenin sürprizi ise CNBC-E’den geldi. Kanalda, dünyanın en güzel mankenlerinin katıldığı "Victoria’s Secret Fashion Show" ekrana geldi.

Ç.KALE

Haberin Devamı

Firdevs şov

Çanakkale’de yılbaşı gecesini Kolin Otel’de geçirenler, yeni yılı Sibel Can’dan oryantal Asena’ya kadar birçok ünlünün dans taklidini yapan Popstar Firdevs’le karşıladı. Göğüs dekolteli elbisesiyle sahneye çıkan Firdevs, ilk iki şarkısını, yanağının sol tarafında tırnakla çizilmiş izlenimini veren ruj iziyle okudu. Basın mensuplarının uyarısı üzerine yanağını silen genç şarkıcı peçetedeki ruj izini görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

İZMİR

Asena rüzgarı

İzmir’in ünlü gece kulüplerinden Velox’taki yılbaşı gecesine katılanlar, yeni yıla Asena’nın dansları eşliğinde girdi. Emre Akova Ajans tarafından organize edilen geceye yaklaşık bin kişi katıldı. Hareketli müziklerle başlayan ve geç saatlere kadar devam eden gece Asena’nın sahneye çıkmasıyla daha da hareketlendi. Hayranları ünlü dansöze para takabilmek için birbirleriyle yarıştı.

ADANA

Sibel Tüzün, Adana’da Park Zirve restoranda sahneye çıktı.

ANTALYA

Funda Arar, Kemer’deki Limak Limra Otel’de sahneye çıktı. Gecede, kadın hayranları şarkıcıyı öpmek için yarıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!