Balıkesirspor – Galatasaray maçından goller

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirspor – Galatasaray maçından goller
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2014 13:26

Balıkesirspor, Galatasaray’ı Sercan Yıldırım ve Gökhan Ünal’ın golleriyle 2-0 yendi. Ligin ilk haftasında puan alamayan Balıkesirspor, ilk puanlarıyla Galatasaray maçında tanıştı.

Haberin Devamı

Galataasaray, Balıkesirspor yenilgisinin şokunu yaşıyor! Lig sonuncusuna 2-0 yenilen Galatasaray, 4 puanda kaldı. Maçın golleri 22’nci dakikada Sercan Yıldırım’dan ve 44’üncü dakikada Gökhan Ünal’dan geldi.

Galatasaray, Balıkesirspor’a 2-0 kaybederken gol ümidi Burak Yılmaz bir kez daha ofsayttan çıkmadı. Sarı kırmızılı ekibin ofsayta düştüğü 5 pozisyonun altında da Burak Yılmaz yazdı. Yılmaz geçen sezon da toplam 50 kez ofsayta düşen isimdi.

BALIKESİRSPOR – GALATASARAY MAÇININ GOLLERİ VE ÖZETİ – TIKLAYIN

Prandelli, transfer döneminin yıldız ve gözde ismi Olcan Adın'ı Balıkesirspor maçı kadrosuna almadı. Prandelli, maç öncesinde bu durumu “Antrenmanlarda kendisini gösteren oyunculara takımda şans veriyorum. Sezon içinde bunun başka örneklerini de görebilirsiniz. Çünkü kadro bir hayli kalabalık" diyerek açıkladı.

Haberin Devamı

Prandelli maç sonrası da açıklamalar yaptı.

Bir gazetecinin "Burak Yılmaz'ın Galatasaray'da 3’üncü sezonu... Hem Burak hem takım hiç bu kadar pozisyona girmekte zorlanmıyordu. Bu durumu nasıl çözeceksiniz?” sorusunu "Bu tek bir oyuncunun sorunu değil. Biz büyük bir takımız ama diğer takım gibi istekli olmamız lazım. Çok yavaş başladık, yavaş devam ettik, az tehlike yarattık. Tam bir takım olmamız lazım" şeklinde cevapladı.

Prandelli, "Galatasaray ile Balıkesirspor'un arasında hem bütçe hem de kadro kalitesi olarak büyük fark var. Karşılaşma öncesinde Galatasaray favoriydi. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna da "Kağıt üzerinde birçok takım favoridir. Her zaman agresif ve istekli olan takımlar kazanır. Bu akşam bunu gördük" diye karşılık verdi.

BAKMADAN GEÇME!