Babasının heykelinin açılışına gitmiyor

Güncelleme Tarihi:

Babasının heykelinin açılışına gitmiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2011 13:25

Galatasaray’ın merhum eski başkanlarından Özhan Canaydın için Beşiktaş Belediyesi tarafından Levent’te yaptırılan ve 23 Ocak Pazar günü açılışı yapılacak heykel krize neden oldu..

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın CHP’li Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın çabalarıyla Levent Galatasaray Evi’nin bulunduğu sokaktaki parkın içine yaptırılan heykel, siyasi tartışmaları da beraberinde getirdi..

Başkan Ünal’ın, açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu davet etmesi, son olarak TT Arena’nın açılışında Başbakan Tayip Erdoğan’a yönelik protestolar nedeniyle değişik bir boyuta ulaşırken, Özhan Canaydın’ın oğlu Murat Canaydın, Pazar günkü açılışa aile olarak katılamama kararı aldıklarını açıkladı.

Canaydın, Galatasaray Kulübü ile Hükümet arasında stat açılışı nedeniyle yaşanan krizin henüz atlatılamadığını belirterek, ‘’Babamın heykeli de olsa, açılışa katılmak şu aşamada Galatasaray’a zarar verir. Bu yüzden aile olarak heykelin açılışına gitmeyeceğiz’’ diye konuştu..

Haberin Devamı

Bu arada Galatasaray yönetimin de Belediye Başkanı İsmail Ünal’a başvurarak, Özhan Canaydın’ın heykelinin açılışını erteletmek istedikleri öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!