Baba desteği ile coştu

Güncelleme Tarihi:

Baba desteği ile coştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2011 00:00

G.Saray maçında attığı golü annesine armağan eden bordo mavili takımın yıldızı, dünkü karşılaşmayı tribünden izleyen babası Fikret Yılmaz’ı da ihmal etmedi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR, Burak Yılmaz’ın omuzları üzerinde şampiyonluğa koşuyor.  Son haftalarda burnu kırılan, beyin kanaması geçiren ancak buna karşın büyük fedakarlık gösterip sahada olan Burak,  G.Saray maçından sonra dünkü Bursaspor karşılaşmasında da takımına 3 puan getiren golü kaydetti. G.Saray maçındaki golünü, canlı yayında annesine armağan eden Burak, dünkü golün sevincini de karşılaşmayı izlemek için Trabzon’a gelen babası Fikret Yılmaz’la paylaştı.
Geçen hafta Türk Telekom Arena’da G.Saray’ı yendikleri maçın golünü attıktan sonra, naklen yayın kamerasına “Anne” diye bağırıp, ailesine olan düşkünlüğünü ilan eden Burak’ı dün babası yalnız bırakmadı. Genç futbolcu maçtan önce babasıyla hasret giderirken “Bu maçta golümü senin için atacağım” diye söz verdi.

Haberin Devamı

Niang’ı yakaladı

Burak, maçtan önce babasına verdiği sözü, karşılaşmanın 44. dakikasında yerine getirdi.  26 maçta 15 gole ulaşan Burak, krallık yarışında F.Bahçeli Niang’ı yakalarken zirvedeki 19 gollü Alex’e bir adım daha yaklaştı. Karşılaşmanın tek golünü atan Burak Yılmaz, galibiyetini tribünde bulunan  babası Fikret Yılmaz ile paylaştı.

Sözlerini geri alsınlar

KARŞILAŞMANIN 25. dakikasında kafa şutu Trabzonspor kale direğinden dönen Ozan İpek,  maçtan önce haklarında çıkarılan iddialara sert tepki gösterdi. Genç futbolcu, “Verdiğimiz mücadeleden sonra o insanlar sözlerini geri alırlar umarım” dedi. Ozan ipek çokiyi mücadele ettiklerini söyledi.

FENERBAHÇE BiZi GEÇEMEZ

Hrvoje Cale, kalan 5 maçı da kazanarak şampiyon olacaklarını ileri sürdü

Yaklaşık 1 ay sonra forma şansı bulduğuna dikkat çeken Hırvat solbek, “İlk yarım saat zorlandım, sonra alıştım. Kazandıkça güvenimiz artacak, mutlu sona ulaşacağız. Şu andan itibaren rakip üzerinde baskıyı kuracak olan biziz” dedi.

TRABZONPOR, Burak Yılmaz’ın golleriyle zirvedeki yerini koruyup, hedefe bir adım daha yaklaşırken, şampiyonluğa olan inanç da her geçen hafta pekişmeye başladı. Bordo mavili takımın Hırvat futbolcusu Hrvoje Cale de bu konuda oldukça iddialı bir açıklamada bulundu;
“Artık bu yarışı bırakmayız. F.Bahçe bizi geçemez.” Yaklaşık 1 ay sonra forma şansı bulduğunu hatırlatan Cale, şunları söyledi: F.Bahçe’nin kazanmasıyla maç daha zorlu bir hale gelmişti. Ancak zorlu maça rağmen ayağa kalkmasını bildik ve kazandık. Kazandıkça güvenimiz artacak ve mutlu sona ulaşacak taraf biz olacağız.
Uzun süredir oynamıyordum. İlk 25-30  dakika ciddi zorluk yaşadım. Ama ikinci yarı daha iyi konsantre olarak iyi  oynadım. Biz kazandığımız müddetçe rakibimizin bizim önümüze geçme olasılığı yok.  Biz kazandıkça güven artarak devam edecek ve mutlu sona ulaşacak taraf biz  olacağız. Bu andan itibaren rakip üzerinde baskıyı kuracak olan biziz.”

Haberin Devamı

Rakip pozisyon buldu

Brezilyalı oyuncu Alanzinho ise Fenerbahçe’nin G.Antep’i mağlup etmesinin ardından maçın  öneminin daha da arttığını vurgulayarak, “Bu önemi hak eder bir mücadele oldu.  Rakip de pozisyon buldu ama biz galip gelerek çok önemli bir 3 puan çıkardık”  dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!