Baba Candır dizisi 37. bölümde beklenmedik olay!

Güncelleme Tarihi:

Baba Candır dizisi 37. bölümde beklenmedik olay
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2016 09:51

TRT 1'in eğlenceli dizisi Baba Candır yeni bölümü ile yine çok güldürecek. Pazar akşamı izleyici karşısına çıkacak olan Baba Candır dizisinin 37. bölümünde Haluk ve Ece kendi aralarında yüzük takıyorlar. Peki Salih'in bu duruma tepkisi ne olacak? Baba Candır 37. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları haberimizde.

Haberin Devamı

Baba Candır 37. bölüm fragmanında sürpriz karar. Haluk ve Ece kendi aralarında yüzük takıyolar. Salih ise bu duruma büyük bir tepki verecek. Baba Candır 37. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklardan ipuçları haberimizde.

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Can’dır”ın 37. Bölümünde Salih, Ece ve Haluk’un kendinden habersiz yüzük taktıklarını duyunca sinirlenir ve Haluk gelip Ece’yi isteyene kadar Ece’nin yüzüğünü takmasına izin vermez. Emrecan ve Ceylan Rüzgar’ın yardımıyla kafeyi devralır. Emrecan hayallerinin peşinden koşarken Ceylan’ın onun için kendi hayallerinden vazgeçtiğini fark eder. 

Haluk’un annesi Bahar, Haluk ile yüzleşip ondan af dilemek ister ama cesaret edemez ve Ece’den yardım istemeye karar verir. Damla şirkette işe başlar. Bu durum Damla ile Ece’nin arasının iyice gerilmesine sebep olur. Damla Hasan ile Nermin’in arasını yapıp şirkete varis olmak ister bu yüzden Hasan’a Nermin’i tavlaması için taktikler verir. Salih’in unutkanlıkları günlük hayatını etkilemeye başlar. Çelik ailesinin evine ortalığı karıştıracak yeni bir misafir gelir. 
TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi “Baba Candır” da bu hafta Ece Haluk ile annesini barıştırabilecek mi? Emrecan Ceylan’ın hayallerine kavuşması için ondan vazgeçecek mi? Eve gelen yeni misafir kim olacak? “Baba Candır” 37. Bölümde.

Haberin Devamı

BABA CANDIR 37. BÖLÜM FRAGMANI

BABA CANDIR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

TRT 1 ekranlarının sıcacık aile dizisi “Baba Can’dır”ın 36.Bölümünde Haluk serbest bırakılır. Ece Haluk’a ona tekrar yalan söylediği için küser. Haluk Ece’ye kendini affettiremeyince ona inat olsun diye Damla’yı işe alır. Damla’nın onsuz mutlu bir hayat sürdüğünü gören Michael ülkesine geri döner. Emrecan ve Ceylan Müjde’nin pastanesini devralmak için gereken parayı denkleştirmeye çalışırlar. Şebo ve Ece Haluk’a olan kızgınlıklarında birleşip arkadaş olurlar. Haluk Şebo ve Levent’ten aynı anda kurtulmak için ikisinin arasını yapmaya çalışır. Salih Emrecan ve Ceylan’a destek olmak amacıyla karısı için aldığı araziyi satmaya karar verir. 

Haberin Devamı

Ceylan ise yardım için Rüzgar’a başvuracaktır. Haluk Ece’ye kendini affettirmek için süpriz bir evlenme teklifi hazırlar. Bu teklifi duyan bir yabancı Haluk’un hayatına girip hayatını altüst edecektir.TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi “Baba Candır” da bu hafta Ece Haluk’un teklifini kabul edecek mi? Emrecan ve Ceylan pastaneyi devralabilecek mi? Haluk’un hayatına kim girecek “Baba Can’dır”ın 36. Bölümde

Baba Candır dizisi 37. bölümde beklenmedik olay

BAKMADAN GEÇME!