Aziz Yıldırım istifa etmeyecek

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırım istifa etmeyecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2010 10:47

Fenerbahçe'de kaçan şampiyonluğun büyük üzüntüsü yaşanırken, 1-1 berabere biten Trabzonspor karşılaşması sonrası soyunma odasına inip futbolculara ''Ben artık yokum'' diyen ve bunu yakın çevresine de açıklayan Başkan Aziz Yıldırım iki gün boyunca gelen yoğunısrarlar sonucu göreve devam kararı aldı.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertli yönetimin dün akÅŸam saatlerinde baÅŸladığı toplantı, gece 04.00'e kadar sürdü.. Â

Toplantıda Başkan Yıldırım ve Asbaşkan Ali Koç istifada kararlı gözükürken, Cihan Kamer başta olmak üzere diğer yöneticiler bu ikiliyi kararlarından vazgeçirmek için büyük çaba sarfettiler..

Yöneticiler, Aziz Yıldırım'a ''Başkan, senin sahaya çıkıp gol atacak halin yok. Şampiyonluk şanssız bir şekilde kaçtı.. Eğer bu durumda görevi bırakırsanız kulüpte büyük kaos olur. Yola devam etmek en hayırlısı'' dediler..

Sabahın erken saatlerine kadar süren toplantıda Başkan Yıldırım ile yönetimi ''Devam'' kararı aldı..

Aziz Yıldırım ve yönetimi yarın saat 12.00'de basının karşısına çıkarak, hem ''İstifa yok'' kararını açıklayacak hem de Futbol Federasyonu'ndan, MHK'ye, Galatasaray'dan Beşiktaş'a ve medyaya kadar her kesime çatacak açıklamalar yapacak..

Haberin Devamı

AZİZ YILDIRIM KULÜPLER BİRLİĞİ'Nİ DE BIRAKMIYOR

2009-2010 sezonunun sona ermesinin ardından değerlendirme yapmak üzere İstanbul'da biraraya gelen Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası açıklamayı Başkanvekili Göksel Gümüşdağ yaparken, sözlerine Bursaspor'u kutlayarak başladı.

Aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı olan Gümüşdağ yaptığı açıklamada; "Türk futbolunun 50 yıllık tarihinde Bursa'nın şampiyon olması çok önemli bir gelişme. Bu hepimize mutluluk veriyor. Bundan sonra da daha nice Anadolu kulüplerinin şampiyon olma şansı çoğaldı. Öyle basına yansıdığı gibi Bursaspor'un şampiyon olması kimseyi rahatsız etmledi. Biz 5. değil, 6. ve 7. şampiyon çıksa çok memnun oluruz. Çünkü pasta büyüdü. Bursaspor Başkanı sayın İbrahim Yazıcı'yı tebrik ettik. Başkanımız Aziz Yıldırım da kutladı. Bursaspor'un şampiyonluğunda emeği olan herkesi, Başkan Yazıcı nezdinde tebrik ettik" diye konuştu.

Öte yandan ligin genel değerlendirmesini yaptıklarını belirten Gümüşdağ, kulüplerin bir yandan transfer çalışmalarını sürdüreceğini, bir yandan yöneticilerin de tatil yapacağını ifade ederek, bir çalışma grubu oluşturduklarını ve bu komisyonun İlhan Cavcav, Şekip Mosturoğlu ve Adnan Sezgin'den oluştuğunu söyledi. Kulüplerin sorunları, transfer dönemindeki gelişmeler, UEFA kriterleri gibi konularda bu üçlünün çalışma yapacağı vurgulandı.

Yabancı futbolcu sayısı konusunda da bir değerlendirme yaptıklarını dile getiren Gümüşdağ, farklı görüşlerin olduğunu ve bu yüzden Haziran ayında yeniden görüşeceklerini açıkladı.

Gümüşdağ, "Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği Başkanlığını bırakacak mı ? " sorusuna ise "Aziz Yıldırım neden istifa etsin ?. İstifa etmesi için bir sebep yok ki" cevabını verdi.

Toplantıya süper ligin yeni temsilcileri Karabükspor ve Bucaspor başkanları da katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!