Aziz Yıldırım: Adam gibi top oynayın!

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırım: Adam gibi top oynayın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 17:21

Fenerbahçe'nin üst üste kötü sonuçlar alması başkan Aziz Yıldırım'ı küplere bindirdi. Eskişehirspor maçı sonrası oyuncularıyla toplantı yapan Yıldırım, "Ben, 4. yıldız için her şeyi yapıyorum, ama siz topa ayağınızı bile sokmuyorsunuz. Bundan sonra adam gibi oynayın" diyerek uyardı.

Haberin Devamı

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ligde 2-2 biten Eskişehirspor maçı sonrası Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne giderek futbolcularla bir toplantı yaptı ve sert sözler söyledi. Konuşmasına, "Beyler, bu ne ruhsuzluk, bu nasıl futbol" diye başlayan Yıldırım, şöyle devam etti:

"HERKES GİDER İSMAİL HOCA KALIR"
"Öncelikle şunu bilin; İsmail hoca sorumlu, ben yetkiliyim. Herkes gider, İsmail hoca kalır. Buna göre hareket edin. Bu saatten sonra hiçbirinizin gözünün yaşına bakmam. Ben, 4. yıldız için her şeyi yaparım, yapıyorum da. Ama sizler, topa ayağınızı bile sokmuyorsunuz. Ben sabahtan akşama kadar çalışıyorum, çabalıyorum. Niye? Sizin paralarınızı ödemek için. Bütün mücadelem 1 milyon üye için. Yüzlerce insanla görüyorum, herkesin elini sıkıyorum. Sizler ne yapıyorsunuz? Sahada topa bile koşmuyorsunuz. Bundan sonra adam gibi oynayın."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!