Aytemiz Alanyaspor Çaykur Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Aytemiz Alanyaspor Çaykur Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2017 09:28

Aytemiz Alanyaspor Çaykur Rizespor maçı heyecan dolu bir mücadeleye sahne olacak. Süper Lig'de perde dün oynanan Bursaspor Trabzonspor karşılaşma ile açıldı. Şimdi gözler bugün oynanacak ilk karşılaşmaya çevrildi. Peki Aytemiz Alanyaspor Çaykur Rizespor maçı bugün saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Alanyaspor ve Çaykur Rizespor Süper Lig'de ilk kez karşı karşıya gelecek. Bu, aynı zamanda iki takımın ilk resmi karşılaşması olacak.

Aytemiz Alanyaspor Çaykur Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda?
Aytemiz Alanyaspor Çaykur Rizespor maçı bugün saat 13:30'da başlayacak. Mücadele, Digitürk'ün yenilenen spor kanalı beIN SPORTS 2'den şifresiz olarak yayınlanacak. Digiturk kullanan üyeler eski LİG TV kanal numaralarından beIN Sports kanallarına ulaşabilir.

Aytemiz Alanyaspor Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinde dikkat çeken notlar
Süper Lig'de yalnızca puan tablosundaki ilk dört takım iç sahada Alanyaspor'dan daha fazla gol atabildi. Ancak Alanyaspor, aynı zamanda ligin iç sahada en fazla gol yiyen takımı. Alanyaspor iç sahadaki son iki maçından galibiyet çıkaramadı. Ligin yeni ekibi, bu sezon iç sahada üst üste üç maçı galibiyetsiz geçmedi.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor, Süper Lig'deki son deplasman maçında Gaziantepspor'u yenmiş (1-2) ve tarihlerindeki en uzun deplasman galibiyeti hasretine son vermişti. Çaykur Rizespor son iki sezonda Süper Lig'de yer alan 15 takım arasında en az deplasman galibiyeti elde eden iki takımdan biri. Alanyaspor son beş Süper Lig maçının üçünde kalesini gole kapattı, ancak kalan iki maçta toplam sekiz gol yedi.

Çaykur Rizespor, Süper Lig'e yeni yükselen takımlarla oynadığı son 14 maçın sadece ikisini kazanırken, son beş maçta galip gelemedi. Bu sezon Süper Lig'de sadece Akhisar Bld ve Konyaspor, rakip ceza sahalarında topla Alanyaspor'dan daha az buluşabildi. Ancak Alanyaspor, ceza sahası içinden en fazla gol atan yedinci takım. Vagner Love, Alanyaspor'un Süper Lig'de attığı son dokuz golün beşinin sahibi. Love, aynı zamanda bu sezon Süper Lig'in en fazla isabetli şut atan ikinci oyuncusu. Çaykur Rizesporlu Ümit Kurt bu sezon Süper Lig'de en fazla hava topu mücadelesi kazanan futbolcu olurken, takım arkadaşı Orhan Ovacıklı ligin en fazla top kapan futbolcusu konumunda.

Aytemiz Alanyaspor'da transfer çalışmaları
Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Çavuşoğlu: "Özellikle sağ taraftarda bir sıkıntımız var. Bu bölgeye henüz transfer yapamadık, görüşmelerimiz sürüyor" Brezilyalı futbolcu Vagner Love, antrenmana katıldı.         

Haberin Devamı

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, takımda eksik gördükleri bölgelere transfer yapacaklarını bildirdi. Çavuşoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikinci devrede zorlu bir sürece başlayacaklarını belirterek, ligde kalıcı olmayı hedeflediklerini söyledi.      

İkinci devre hazırlıkları süresince forvet Glynor Plet ve orta saha oyuncusu Michel Landel'i transfer ettiklerini hatırlatan Çavuşoğlu, takımda eksik buldukları bölgelere transfer yapacaklarını, bazı kulüp ve futbolcularla görüşme halinde olduklarını ancak transferlerin henüz netlik kazanmadığını bildirdi.      

Takımın devre arasında iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini kaydeden Çavuşoğlu, "Afrika Kupası'nda mücadele edecek sağ ve sol bek oyuncularımızın eksikliği var. Onların olmaması takımımızı etkiliyor. Özellikle sağ taraftarda bir sıkıntımız var. Bu bölgeye henüz transfer yapamadık, görüşmelerimiz sürüyor." dedi.  

Haberin Devamı

Hafta sonu oynayacakları Çaykur Rizespor maçının önemine dikkati çeken Çavuşoğlu, "Kendi sahamızda oynayacağız. Her şeyden önce iyi bir müsabaka olacağını düşünüyorum. Zor da bir maç olacak ancak kazanmak istiyoruz. Rakibimiz de biz de bulunduğumuz yerden üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Bundan dolayı maçın zorluğunu biliyoruz." diye konuştu.                          

BAKMADAN GEÇME!