Ayrı telden çaldılar

Güncelleme Tarihi:

Ayrı telden çaldılar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2008 00:00

Herkes Madonna ile Guy Ritchie’nin ayrılığını konuşa dursun, onlar normal hayatlarına döndüler bile. Geçtiğimiz hafta sonu Guy erkek arkadaşlarıyla takıldı, Madonna ise yine Kabala’sız yapamadı.

Herkes Madonna ile Guy Ritchie’nin ayrılık kararını konuşuyor. Önceleri ayrılık nedeni olarak Madonna’nın ünlü beyzbolcu Alex Rodriguez ile yaşadığı aşk öne sürülmüştü. Daha sonraları Madonna’nın eşinden fanatik derecede bağlı olduğu Kabala inancıyla dalga geçtiği için ayrıldığı söylendi. Ortaya atılan son ayrılık gerekçesi ise; Madonna’nın günün dört saatini spora ayırması daha doğrusu kocasını ihmal etmesiydi.

Tüm bu iddialar tartışıla dursun, Guy Ritchie ve Madonna normal hayatlarına döndüler bile. Guy Ritchie her erkeğin yaptığı gibi huzuru hemcinslerinde aradı. Ünlü yönetmen, aktör arkadaşları Jude Law ve Robert Downey Jr. ile Londra’da felekten bir gece çaldı.

Madonna ise Guy Ritchie’nin yapmasını istemediği tek şeyi yapıp çocuklarını Kabala sevgisiyle doldurdu... Lourdes ve David’i New York’taki Kabala Merkezi’ne götüren ünlü şarkıcı, çocuklarını Kabala inancına göre yetiştirmekte ısrarlı. Kabala Merkezi çıkışı görüntülenen Madonna, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Guy Ritchie’nin mahkemede David’in velayetini almak için elinden gelen her şeyi yapacağı konuşuluyor. Madonna ise David’siz bir yaşamı düşünmek bile istemiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!