Aykut Kocaman istifa mı etti

Güncelleme Tarihi:

Aykut Kocaman istifa mı etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2010 00:00

Daum krizinin çözülmesi için yönetime dün akşama kadar süre tanıyan Aykut Kocaman’ın, beklentisinin gerçekleşmemesi nedeniyle Fenerbahçe ile yollarını ayırdığı ileri sürüldü.

FENERBAHÇE’de, Christoph Daum krizinin bir türlü çözülmemesi, onun yerine teknik direktörlüğe getirilmesi beklenen Aykut Kocaman hakkında spekülasyonlar üretilmesine yol açtı... Dün akşam da futbol çevreleri, “Aykut istifa etti, Fenerbahçe’den ayrılıyor” söylentisiyle çalkalandı. İddianın doğru olup olmadığını öğrenmek için hemen telefona sarılıp genç teknik adamı aradık. Ancak, bütün telefonlarını kapatan Kocaman’a ulaşmak mümkün olmadı. Sarı lacivedrtli yöneticiler de kendilerine bu yönde bir bilgi gelmediğini ifade etti.

Aykut Kocaman, teknik direktör Christoph Daum’un göreve devam edeceğinin açıklandığı gün başkan Aziz Yıldırım’la görüşerek, “Daum işi en geç salı gününe kadar çözülmeli. Aksi taktirde istifayı düşünüyorum” demiş, buna karşın Yıldırım ise, “İstifayı aklından çıkar. Şimdi bir hafta tatile git, kafanı dinle” cevabını vermişti. Diğer taraftan Fenerbahçe yönetiminin, 2 milyon Euro tazminat vererek en geç yarına kadar Daum’un sözleşmesini feshetmeyi planladığı öğrenildi.

Daum’un avukatı: F.Bahçe psikolojik terör uyguluyor

CHRISTOPH Daum’un Almanya’daki avukatı Stefan Seitz, müvekkilinin kulüpte psikolojik teröre maruz kaldığını iddia ederek, konuyu gerekirse FIFA’ya götürebileceklerini söyledi. Alman basınına konuşan Seitz, “Daum’a tazminat ödememek için bahane arıyorlar. Bu yaptıklarına psikolojik terör denir. Eğer paranız yoksa, bu tür sözleşmelere imza atmamanız gerekir” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!