Aydan Kaya kimdir? Kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Aydan Kaya kimdir Kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 09:33

Aydan Kaya, Popstar Türkiye yarışmasında kazandığı ünü, dizilerde de sürdürmüştür. Altın Kelebek, Yılın Popstar'ı gibi ödüllere sahip olan Aydan Kaya, son günlerde başından geçen olaylarla gündeme geliyor. Peki, Popstar Aydan Kaya kimdir, kaç yaşındadır? İşte, ünlü şarkıcı hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Aydan Kaya, TV ekranlarındaki popülaritesi ile küçük yaşlarda şöhret sahibi olmuştur. İstanbul Kültür Üniversitesi İletişim Tasarımı Fakültesi'nden mezun olan Aydan Kaya, dizilerde boy göstermiştir. Peki, Aydan Kaya kimdir? Kaç yaşındadır?

AYDAN KAYA KİMDİR?

19 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Aydan Kaya, Öğretmen bir annenin çoçuğudur. 1.66 boya sahip olan Kaya, müziğe ilk olarak yakınları olan Ceyda Görk ve Bertan Üsküdarlı'nın destağiyle başlamıştır. Devlet operasında aldığı eğitim ve şan dersi Aydan Kaya için dönüm noktası olmuştur.

Bertan Üsküdarlı ile sahneye çıkmaya 16 yaşında başlayan Kaya, o dönemlerde lise eğitimine devam ediyordu.

Hafta sonları göstermiş olduğu başarılı müzik deneyimi neticesinde profesyonel oldu.
2003 senesinde Popstar yarışmasına katılarak hayatında güzel bir sayfa açılmasını sağlamıştır.

Haberin Devamı

Popstar yarışmasınla beraber Türkiye’nin sevdiği bir sanatçı olmuştur.Popstar albümü içersinde Avuçlarım Kanıyor adındaki parçayı söylemiştir.Bu parçayla beraber Altın Kelebek Juri Özel Ödülünü aldı.Bu parçanın ardından ise Sen Mutlu ol isimli şarkıyı söylemiştir.Yılın Pop Starı ödülünü Doğu Akdeniz Üniversitesi vermiştir.

Show Tv ekranlarında yayınlanmış Rüyalarda Buluşuruz adındaki dizide rol almıştır.Bu dizinin ardından sırasıyla Tatlı Hayat dizisi ve Hilal Saral’ın yönetmenliğini yaptığı Elveda Derken adındaki dizilerde oynadı. Elveda Derken adındaki dizide 51. bölümde Şeyda karakteri ile ekranlara geldi.

İlk albümü Aşk Çıkmazı olan Aydan Kaya'ya ünlü isimler destekte bulunmuştur. Kaya, parçalarında Türkiye’nin önemli müzisyenleri ile çalışma fırsatı yakalamıştır.  Aydan Kaya, İstanbul Kültür Üniversitesi İletişim Tasarımı Fakültesi mezunudur.

BAKMADAN GEÇME!