Aybaba: Kazanmaya alıştık

Güncelleme Tarihi:

Aybaba: Kazanmaya alıştık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2013 13:08

Karabük deplasmanının da zor geçeceğine dikkat çeken teknik patron, Ferdinand ile ilgili bir soruyu da "İdman performansına göre değerlendiriyorum" karşılığını verdi.

Haberin Devamı

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, geride kalan ve büyük çıkış sergiledikleri 3 maçı değerlendirirken, oynanacak 3 karşılaşma için de iyimser konuştu. Aybaba, son haftalarda çok iyi bir çıkış yakaladıklarını, takımın her hafta biraz daha oturduğunu, bu çizgiyi düşürmemek adına daha çok çalışmaları gerektiğini savundu.

Aybaba şöyle devam etti: "İyi bir kadromuz var. Bireysel olarak kaliteli oyunculardan kurulu. Zaten uyum sorunu yüzünden ilk haftalar kötü gittik. Şimdi hem uyum yakalandı hem de takım oyununu sergilemeye başladık." Karabük deplasmanının son derece zorlu geçeceğine de dikkat çeken teknik direktör Aybaba, kazanmaya alıştıklarını belirterek, şöyle dedi: "Karabük, Türkiye'nin en iyi top oynayan takımlarından biri. Biz de son 3 hafta hem üretken futbol hem de iyi top oynayarak kazanıyoruz. Burada tek amacımız Karabük'ten puan ya da puanlarla dönmek."

Aybaba, Ferdinand ile ilgili bir soruya da "O bölgede daha iyi oynayan oyuncularım var. Kaldı ki, idman performanslarına göre kadroyu oluşturuyoruz" karşılığını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!