'Avşar Plato' para basıyor

Güncelleme Tarihi:

Avşar Plato para basıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2009 13:37

Hülya Avşar, uzun zamandır dizi çekmiyor. Dizi yapımcılığı ya da senaristliği de yapmıyor. Ama dizi yıldızlarının çoğundan daha çok para kazanıyor! Peki ama nasıl?

Haberin Devamı

Hülya Avşar / Foto Galeri

 

Hülya Avşar, geçen yıl annesi Emral Avşar vefat ettikten kısa süre sonra yıllardır yaşadığı Büyükdere’deki malikanesini boşaltıp, sevgilisiyle birlikte yaşadığı Kemerburgaz’daki eve taşındı.

Avşar, boşattığı evini ‘dizi seti’ olarak kullanmak isteyen Faruk Turgut’la çok cazip şartlara anlaştı. Gold Film de, ünlü oyuncunun evinde ‘Ömre Bedel’i çekmeye başladı.


Kemerburgaz’a taşınan Avşar, çok geçmeden Sadettin Saran’la yollarını ayırınca yine Sarıyer’e döndü.Malikanesini Gold Film’e kiraladığı için kendi evine taşınamayan güzel oyuncu, eski mahallesinde 2.5 katlı bir villa tuttu. Evini aylık 20 bin Euro’ya Faruk Turgut’a kiralayan Avşar, şimdi eski mahallesinde çok daha düşük fiyata kiraladığı bir villada oturuyor.

Haberin Devamı

 

Ali Eyüpoğlu’nun iddiasına göre Hülya Avşar, evini Gold Film’e kiraya verip iyi para kazandı, ama son gayrimenkul yatırımından zarar etti. Çünkü ünlü oyuncu İstanbul’un en yüksek binasının yapıldığı Levent’teki İstanbul Sapphire’de metrekaresini metrekaresi 10 bin liraya aldığı 2 daireyi 400 bin dolarla satmaya hazırlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!