Ramazan Hoca’ya vefalı uğurlama

Güncelleme Tarihi:

Ramazan Hoca’ya vefalı uğurlama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2022 11:21

10 Ekim 2017 tarihinde Muslim Gemeinde Vilsbiburg’da göreve başlayan Ramazan Cin Hoca, 5 yılın sonunda Türkiye’ye dönüşü öncesi, Merkez Camii Yönetim Kurulu, veda ve vefasını gösterme ekseninde, herkesin takdir ettiği, akıcı ve güzel bir programı tertip ettiler. 

Haberin Devamı

MUSLİM Gemeinde Başkanı Mustafa Uçar, selamlama konuşması yaparak, misafirlere şükranlarını bildirdi. Yunus Emre Camii Hocası Kadir Kınık açılışı yaparak Kur’an-ı Kerim okudu. 100’ün üzerinde katılımcının gözlemlendiği program için kadın kolları mensuplarının hazırladığı Türk mutfağına has hamur işi yiyecekler de misafirlerin beğenilerine sunuldu. “Katkısı olan tüm hanım kardeşlerimize müteşekkiriz” diyen cami yönetimi “Katılarak programımızı onurlandıran dernek başkanları, din görevlilerimize ve uzaktan yakından gelen misafirlere de şükranlarımızı bildiririz’’ dediler. Ramazan Cin Hoca’nın takdim ve teşekkür konuşması öncesi, Vilsbiburg’da bulunduğu sürece katıldığı ve bizzat parçası olduğu etkinlikler video görseliyle aktarıldı. Muslim Gemeinde Başkanı Mustafa Uçar, Ramazan Cin Hocaefendi’ye yönetim kurulunun hediyesini takdim etti. Koordine bölgesi adına, Neufahrn Camii Başkanı Yüksel Demir, Ramazan Hoca’ya bölge adına hediye takdim ettiler. Çevre cami hoca efendileri de kendi aralarında kararlaştırdıkları hediyelerini Ramazan Hocamız’a takdim ettiler. Muslim Gemeinde Yönetimi “‘Veda ve Vefa’ programımızı onurlandıran tüm kardeşlerimize, hocalarımıza buradan teşekkürlerimizi arz ederiz. Hepsine, görevlerinde muvaffakiyetler, sağlık ve huzur dolu ömürler diliyoruz’’ diye bilgilendirdiler. Veda ve Vefa programa katılan çevrede görev yapan cami hocaları, Ramazan Cin Hoca’nın hakkında fikir beyanında bulundular. Muslim Gemeinde Yönetimi “Katılımlarından dolayı, İmam Hatipler nezdinde, görev yaptıkları dernek yönetimlerine de muhabbetlerimizi gönderiyoruz’’ diye belirttiler.

Ramazan Hoca’ya vefalı uğurlama
PROGRAMA KATILANLAR
Ramazan Cin Hoca’nın ‘Veda ve Vefa’ katılan dernekler ve görevliler: Landshut Dernek Başkanı, cami cemaati ve din görevlisi Kadir Kınık, Deggendorf din görevlisi Ali Erdoğan, Landau Dernek Başkanı ve din görevlisi Ali Usta, Arnstorf din görevlisi Mehmet Şaban Yılmaz, Dingolfing dernek başkanı, cemaati ve din görevlisi Recep Erdem, Moosburg dernek yönetim, cemaati ve din görevlisi Aydın Tekdemir, Erding dernek başkanı ve din görevlisi Tolga İmal, Straubing dernek başkanı ve din görevlisi Bahadır Bayram, Neufahren Niderbayern dernek başkanı ve din görevlisi Muhsin Özen, Dorfen din görevlisi Erdoğan Güler, Mühldorf DİTİB din görevlisi Recep Uluışık, Mühldorf Milli görüş din görevlisi Erkut Şevik ve çevre cemiyet dernek yöneticileri ve cemaatinin bizleri onurlandırdıklarını belirten Vilsbiburg Muslim Gemeinde yönetimi “Hizmet eden Gençlik Kollarımız ve yönetici kardeşlerimiz de teşekkürlerimizi iletiyoruz’’ dediler.
Ramazan Hoca’ya vefalı uğurlama

 

BAKMADAN GEÇME!