Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Avrupa Şampiyonasına hazırlanıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2014 11:00

Milli takım seçmelerini tamamlayan Okçuluk Milli Takımı, temmuz ayında Ermenistan'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıklarına başladı.

Haberin Devamı

100. Yıl Okçuluk Tesisleri'ndeki çalışmalara 8 erkek, 8 de kadın sporcu katılıyor. Milli takım, çalışmalarını 4 Nisan'da kentte 12 ülkeden sporcuların geleceği uluslararası turnuvaya kadar burada sürdürecek, daha sonra bu turnuvaya katılacak.

Okçuluk Milli Takım Antrenörü Göktuğ Ergin, yaptığı açıklamada, milli takımı oluşturmak için uzun süredir yaptıkları çalışmayı sonlandırdıklarını söyledi.

Bu süreçte sporcuların yorulduğunu ifade eden Ergin, hazırlık kampında 13 Türkiye rekorunun kırıldığına dikkati çekti. Sporcuların milli takıma girebilmek için kıran kırana mücadele ettiklerini dile getiren Ergin, tüm sporcularda yüksek puanlar alınmasının kendisini mutlu ettiğini anlattı. Avrupa Şampiyonası'nın temmuz ayında Ermenistan'da yapılacağını bildiren Ergin, hedeflerinin Türkiye'ye madalya kazandırmak ve 2015 yılındaki Avrupa Oyunları'na katılabilecek dereceyi elde etmek olduğunu ifade etti.

Ergin, çalışmalarında kondisyon ve performans artırıcı çalışmalara ağırlık vereceklerini belirterek, "Milli takımın bütün teknik eksiklikleri tamamlandı. Güzel havada iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Hazırlıklarımızın sonucunu, yarışmalarda en iyi şekilde göreceğiz" dedi.

Milli takım kadrosunda olimpik erkeklerde Yağız Yılmaz, Fatih Bozlar, Mete Gazoz, Cevdet Dinçer Demiral; olimpik bayanlarda Begümhan Elif Ünsal, Begül Löklüoğlu, Aybüke Aktuna, Mine Yalçınkaya; makaralı yay erkeklerde Evren Çağıran, Demir Elmaağaçlı, Ahmet Bacak, Barış Tandoğan; makaralı yay bayanlarda ise Gizem Kocaman, Ebru Arslan, Ayşe Salgın ve Vildan Şenocak yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!