Avrupa kupalarında heyecan devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Avrupa kupalarında heyecan devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2012 11:16

Avrupa kupalarındaki temsilcilerimizden Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi; Bursaspor ve Eskişehirspor ise UEFA Avrupa Ligi'nde 3.eleme turu ilk maçlarına çıkacak.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'i ikinci bitirerek Şampiyonlar Ligi'ne eleme turundan dahil olma hakkını kazanan Fenerbahçe, 3.eleme turunda Romanya'nın FC Vaslui takımı ile karşılaşacak.Rakip FC Vaslui;Romanya liginin yeni takımlarından ve henüz 10 yıllık bir kulüp geçmişine sahip olmasına rağmen ligdeki en büyük başarısı 2011-2012 sezonu Romanya birinci ligi 2'inciliği olarak göze çarpıyor. 1 Ağustos Çarşamba akşamı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşma TSİ 21.45'te başlayacak. Maçı İspanyol Antonio Mateu Lahoz yönetecek.Bu maçın rövanşı ise 7 veya 8 Ağustos'ta Romanya'da oynanacak. Sarı - lacivertli ekip bu turu geçtiği takdirde, play-off turundaki rakibi 10 Ağustos'ta çekilecek kurayla belli olacak. Fenerbahçe play-off turunu da geçerse Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacak.

Haberin Devamı

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE 3.ELEME

TİMSAH FİNLANDİYA'DA AV ARAYACAK

UEFA Avrupa Ligi'ne 3.eleme turundan katılacak olan Bursaspor, Finlandiya'dan KUPS Kuopio takımı ile karşı karşıya gelecek. İlk maç 2 Ağustos Perşembe akşamı TSİ 18.30'da Finlandiya'nın Kuopio kentinde oynanacak. Maçı Belçikalı Sebastien Delferiere yönetecek.

ES ES SÜPRİZ PEŞİNDE

Temsilcilerimizin rakipleri içerisinde en zorlu olanı şüphesiz Marsilya. 37 yıl aradan sonra UEFA kupalarında mücadele eden temsilcimiz Eskişehirspor, UEFA Avrupa Ligi 3.eleme turunda Fransa'dan Marsilya ile karşılaşacak. 2.eleme turunda İskoçya'nın St.Johnstone takımını eleyen Eskişehirspor, Marsilya ile ilk maçı 2 Ağustos Perşembe akşamı Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynayacak. TSİ 21.45'te başlayacak maçta Polonya'dan Pawel Gil düdük çalacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!