Avni Aker’de pişti Trabzon’u durdurdu

Güncelleme Tarihi:

Avni Aker’de pişti Trabzon’u durdurdu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 00:15

Yediği hatalı goller sonrası karşılaştıklarını hiçbir zaman içine sindiremedi. Yılmadı, çok çalıştı ve Akhisar kalesinde harikalar yaratıp, eski takımına yine geçit vermedi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR’un Avni Aker Stadı’nda Akhisar Belediyespor ile golsüz berabere kaldığı karşılaşmada yaptığı 10 kurtarışla devleşen ve sezonun rekorunu kıran Ege ekibinin kalecisi Fatih Öztürk’ün bu yükselişinin arkasında bordo mavili kulüpteki döneminde yaşadığı birbirinden ilginç hikayeler var...

İki sene önce bedelsiz olarak Akhisar Belediyespor’a gönderilen genç kaleci Trabzonspor’a set çekerken, geçmişte yaşadıklarını unutup yeniden futbola tutundu.

 

 OMZU ÇIKTI FORMA YÜZÜ GÖREMEDİ

 2013 yılında Mustafa Reşit Akçay döneminde 1461 Trabzon’dan gelip 5 yıllık sözleşme imzaladı. Onur Kıvrak’ın arkasında 2. kaleci pozisyonundayken forma yüzü göremedi. Transferinden hemen sonra yaşadığı şanssız omuz sakatlığı nedeniyle ameliyat oldu.

 

Haberin Devamı

BUNALIMA GİRDİ İDMANA ÇIKMADI

 Devre arasında yerine Hakan Arıkan’ın transfer edilmesiyle yeniden kızağa çekilen ve futbolu bırakma noktasına gelen Fatih, takımdan ayrılmak istedi. Transferi gerçekleşmeyince psikolojisi bozuldu ve idmanlara çıkmadı.

 

MUSTAFA YUMLU İLE KAVGA ETTİ

 Trabzonspor’un geçen yıl Türkiye Kupası’nda Avni Aker’de oynadığı ve 1-0 kaybederek kupaya veda ettiği maçta da Akhisar kalesinde o vardı. Atılan yabancı maddeler nedeniyle tribünlerle tartıştı. Mustafa Yumlu ile kavga etti.

İSTENMEYEN ADAM İLAN EDİLDİ

 Onur’un Legia Varşova ile oynanan Avrupa maçında yaşadığı sakatlık sonrası sezonu kapatmasıyla şans buldu. Bir anda ilk kaleci konumuna geldi. 10 maçta 20 gol yedi, hatalar yaptı ve şimşekleri üzerine çekip istenmeyen adam ilan edildi.

SIRTINA KOL SAATİ ATILDI

 Geçen sezon Beşiktaş’ın deplasmanda 3-3 berabere kaldığı Akhisar maçında kaledeydi. Yavaş hareket ettiği siyah beyazlı taraftarların tepkisini çekti ve sırtına kol saati atıldı. 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!