Avcılar’da engellilere spor imkanı!

Güncelleme Tarihi:

Avcılar’da engellilere spor imkanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 16:42

Avcılar Belediyesi, ilçede yaşayan engelli vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak amacıyla 'Engelsiz Spor Günleri' adlı projeyi hayata geçirdi.

Haberin Devamı

Avcılar Belediyesi önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak, ilçede yaşayan engelli vatandaşların spor yapabilmeleri için tesis imkanı sağladı.

Avcılar’da engellilere spor imkanı

'Engelsiz spor Günleri' adlı proje hakkında bilgi veren Avcılar Belediyesi Spor İşleri Müdürü Yener Şayir, Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin büyük desteği sayesinde çok olumlu sonuçlar aldıklarını söyledi. Şayir, şöyle konuştu:
Avcılar’da engellilere spor imkanı

"İlçemiz sınırları içerisinde yaşamını sürdüren engelli vatandaşlarımızın hayatın getirdiği engellerle boğuşmaları başta başkanımız ve bizlere son derece rahatsızlık vermektedir. Bu anlamda Avcılar Belediyesi olarak, her hafta çarşamba günleri yaklaşık 2 saat 'Engelsiz Spor Günleri' düzenleyerek, engelli vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel  alanlarda hayatın içinde olmalarını amaçlıyoruz."
Avcılar’da engellilere spor imkanı

Evlerinden  dışarı çıkamayan engelli vatandaşlarımız için spor aktivitesinin önemli olduğunu belirten Yener Şayir, şöyle devam etti:
Avcılar’da engellilere spor imkanı

"Kent Konseyi ile birlikte engelli çocuklarımız ve gençlerimiz için enerjilerini atabilecekleri, sosyal ortamlara kavuşacakları bir organizasyon gerçekleştirdik. Bedensel, işitme ve görme engelli vatandaşlarımıza uzmanlar eşliğinde çarşamba günleri spor yapma imkanı sunuyoruz. 
Avcılar’da engellilere spor imkanı

Böylelikle engelli vatandaşlarımıza spor sevgisini aşılama ve formda kalmalarını sağlamanın yanı sıra, yeni insanlarla tanışarak yaşam enerjilerini artırmalarını hedefliyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!