"Avcı ile güzel avlar"

Güncelleme Tarihi:

Avcı ile güzel avlar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2012 22:41

Milli Takım, Avcı yönetimindeki ilk maçında Slovakya'ya 2-1 yenildi. İşte yazarlar ve teknik adamların, Ay-yıldızlı ekipteki yeni dönemle ilgili görüşleri...

Haberin Devamı

ALTAN TANRIKULU

Milli Takım'ın finallere gitmesi için tek yürek olması şart, hem içimizdeki hem dışımızdaki 'rakiplere' karşı. O yüzden ben Avcı'ylayım.
(Yazının tamamı yarın Hürriyet Gazetesi'nde olacak)

FERUDUN NİĞDELİOĞLU

Net şeyler görebilmek adına henüz erken. Ancak genç arkadaşlar, formanın hakkını vermek için biraz daha mücadele etmeliler. 'Sabrın sonu selamet olur' gibi geliyor bana. Abdullah Avcı, değişimden çekinmemeli. Senkranizasyon tuttuğunda Milli Takımımız, Avcı ile güzel avlar yakalacaktır.

YILMAZ VURAL

Antrenörlük yapmak çok zor. Gerekçesi oyuncular çok yetenekli. Çabuklar ve iyi pas atıyorlar. Futbol, bir takım oyunu. Henüz takım değiller. Çok hazırlık maçı oynanmalı, birliktelik sağlanmalı. Hoca ile yeni bir takım oluşturulmaya çalışılıyor. Hocanın kendi kafasında bir hesaplaşması olacak. Oyuncu portföyü artmaya başlıyor.

Haberin Devamı

ERTUĞRUL SAĞLAM

Genç oyuncular ilk kez bir araya geldiler. Bunun sıkıntıları oldu. Ama bu kadar olumsuzluğa rağmen özellikle son bölümü gayet iyi buldum. Biraz daha birbirleriyle oynarlarsa, birbirlerini tanırlarsa ve genç oyuncular milli takım seviyesine ulaşırsa, çok daha güzel şeyler olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!