Attila Gökçe'den Volkan Demirel için müthiş iddia

Güncelleme Tarihi:

Attila Gökçeden Volkan Demirel için müthiş iddia
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 12:40

Duayen spor yazarı Attila Gökçe, Volkan Demirel'in A Milli Takım'a çağrılmaması ile ilgili gündem yaratacak bir iddiada bulundu.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'i A Milli Takım'a çağırmaması NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programının da birinci gündem maddesiydi.

Programın yorumcusu Mehmet Demirkol, Fatih Terim'in dün Antalya'da düzenlenen basın toplantısında kendisine Volkan'ı soran gazetecilere verdiği yanıtı eleştirerek, "Bu basın toplantısında sorulması gereken tek soru varsa, o da Volkan Demirel'in neden çağrılmadığıdır. Ben İsveçli gazeteci olsam da aynı soruyu sorardım. 'Ortalığı karıştırıyorsunuz' ifadesi bir cevap değildir" dedi.

"TERİM 'BU MESELEYİ ONUNLA ÖZEL KONUŞACAĞIM' DİYOR"
Sözlerinin devamında Volkan Demirel'i de eleştiren Demirkol, şunları söyledi:

"Volkan, küfür yüzünden milli maçı bırakıp gitti. Kararını saygıyla karşılıyorum ama bence hata yaptı. Fatih Terim'in konuşmasından anladığım şu; ben Volkan Demirel meselesini onunla özel olarak halledeceğim. Çağırırım ya da çağırmam ama kararımı burada söylemem. Volkan'ın çağrılıp çağrılmaması benim işim değil çünkü bu olayın milli takımdaki etkisinin ne olduğunu bilmiyorum. Volkan çağrıldığında, en az çağrılmadığındaki kadar büyük bir tepki oluşabilir. 'Sen milli takımı bırakıp giden birini nasıl çağırırsın' diyenler olabilir."

Attila Gökçeden Volkan Demirel için müthiş iddia
"ATTİLA GÖKÇE'NİN BİR BİLDİĞİ VAR Kİ..."
Mehmet Demirkol daha sonra Miliyet yazarı Attila Gökçe'nin 17 Mart'taki yazısında Volkan Demirel ile ilgili şu bölüme dikkat çekti:

Haberin Devamı

"Volkan Demirel en kısa zamanda özel bir basın toplantısı düzenleyerek tüm samimiyeti ve pişmanlığıyla önce terk ettiği takım arkadaşlarından, sonra Volkan Babacan’dan, sonra teknik heyetten ve nihayet Türk futbol severlerinden özür dilemeli! Ayrıca kimin sözleriyle stattan ayrıldığını, kimin sözleriyle geri döndüğünü de açıklamalı! Bu özürüyle kamuoyunu ve Milli Takım’daki hocalarını, arkadaşlarını ikna etmeli.”

GÖKÇE: MİLLİ TAKIMA YAKIN BİRİYLE KONUŞMUŞTUM
Demirkol'un, "Attila Gökçe'nin bir bildiği var ki böyle yazıyor" demesi üzerine Gökçe'ye telefon bağlantısı yapıldı. Duayen yazar da Mehmet Demirkol'u doğrulayarak şu bilgileri verdi:

Haberin Devamı

"Bu bilgiye dürüstçe sizle paylaşayım. Sevgili Mehmet (Demirkol) anlamıştır. İsim vermek bana yakışmaz. Milli takıma yakın biriyle konuşmuştum. Bunun da kamuoyunda ikna edici bir şekilde yapması isteniyor. Tüm bunlar Volkan'ın sorumluluğunda. Bunların yanıtını zaman içerisinde Volkan verecektir diye düşünüyorum."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!