Atletico'da alternatif isim Güiza

Güncelleme Tarihi:

Atleticoda alternatif isim Güiza
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2011 00:00

Kadrosunda şu an 11 yabancı futbolcu bulunan Fenerbahçe'ye İspanya'dan güzel haberler geldi.

Haberin Devamı

Marca Gazetesi ön libero arayışlarındaki Villarreal'in transfer listesinde Cristian'ın da olduğunu iddia ederken, AS Gazetesi Atletico Madrid'in forvetini güçlendirmek için istediği futbolcuları alamaması durumunda alternatif olarak Fenerbahçe'den Daniel Güiza'yı transfer etmek istediğini yazdı.

Aykut Kocaman'ın verdiği rapor doğrultusunda Cristian Baroni'nin takımda kalmasına karar verilmesine rağmen, daha iyi bir ön libero bulunmasına hayır demeyecek olan yönetim başta Sissoko olmak üzere bazı oyuncularla görüşüyor. Ancak kadrosunda 11 yabancı futbolcusu bulunan sarı-lacivertliler rahat hareket edemiyor.

Marca Gazetesi'nde yer alan habere göre, La Liga'nın iddialı ekiplerinden Villarreal'de forma giyen orta saha oyuncusu Marco Senna ile sözleşme yenilemek için uğraş veren İspanyol yöneticiler, alternatifleri de bir kenarda tutuyor. Haberdeki detaylarda, Cristian'ın da planlar içinde olduğu, Berzilyalı oyuncu için 3 milyon Euro'yu gözden çıkaran İspanyol kulübünden Fenerbahçe'nin 5 milyon Euro gibi bir ücret istediği belirtiliyor.

Haberin Devamı

GUIZA ESKİ HOCASIYLA BULUŞABİLİR

İspanyol spor gazetesi AS'de ise Atletico Madrid'in Espanyol'dan Osvaldo'yu istediği ancak 20 milyon avroluk bonservis bedeli talep edilmesi nedeniyle yeni opsiyonlara yöneldiği belirtilirken, Villarreal'den Nilmar ve Fenerbahçe'den Güiza, yeni alternatifler olarak gösterildi.

Atletico Madrid'in Brezilyalı Osvaldo için Valera, Raul Garcia ve Diego Costa gibi futbolcularını gözden çıkarmaya hazır olduğu iddia edilse de bu ismlerin Espanyol'un aradığı futbolcular olmamasının transferi daha da zora soktuğu kaydedildi. Atletico Madrid'in ikinci gözdesi olan Brezilyalı Nilmar için de Villarreal'in en az 20 milyon avro talep ettiği söylenirken, mevcut durumda en iyi alternatif olarak Güiza'nın kaldığı ileri sürülüyor.

İspanyol gazetesinde yapılan yorumlarda, Güiza'nın geçen sezon Fenerbahçe'de sadece 4 maç oynamasının göstereceği performans açısından şüphe yarattığı belirtilse de Atletico Madrid'in yeni teknik direktörü Gregorio Manzano'nun Güiza'yı 2007-2008 sezonunda Mallorca'da çalıştırması olumlu bir not olarak vurgulandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!