"Atletico Arda için teklif yapmadı"

Güncelleme Tarihi:

Atletico Arda için teklif yapmadı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2011 11:21

Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat'ın “sihirbaz” olarak adlandırdığı yöneticilerinden Ali Haşhaş, “Atletico Madrid, Arda için ciddi ve resmi bir teklif hiç yapmadı. Arda'nın Galatasaray'da kalması çok daha iyi oldu” dedi.

Haberin Devamı

Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif Programı'na katılan Ali Haşhaş, Florya'nın Fatih Terim'e bırakılmasını çok doğru bulduğunu söyleyerek çarpıcı açıklamalar yaptı.

TERİM DİSİPLİN GETİRİR

Galatasaray'da son dönemde yaşanan çekişmelere değinen Ali Haşhaş, “Galatasaray yönetimi çok yeni. Eleştiri yapmak doğru değil ama Fatih Terim'e Florya'nın bırakılması çok doğru bir karar. Fatih Terim disiplin demektir. Onun kuralları ve yapısı disiplin ve başarı getirecektir. Yönetim yeri geldiğinde Terim'den daha rahat hesap soracaktır” dedi.

RİJKAARD GİDECEK TERİM GELECEKTİ

Geçen sezon yaşanan başarısızlığı Florya'da ki boşluğa bağlayan Haşhaş, “Rıjkaard farklı bir yapıya sahipti. Turkiye'yi bilmediği için disiplini sağlamadı. Rijkaart gidecek, Fat,ih Terim takımın başına geçecekti ama son anda olmadı. Devre arasında Terim gelseydi Galatasaray çok daha iyi bir yerde olacaktı. Hagi, düşündüğümüz isim değildi” konuşu.

Haberin Devamı

ARDA'YA CIDDI VE REMI EKLIF GELMEDİ

Çok konuşulan Arda transferine de değinen Haşhaş, “Aletico Madrıd Arda için bize ciddi ve resmi hiçbir teklif yapmadı. Iyi bir Arda'nın fiyatı 14 değil 25 mıilyon Euro'dur. Arda'nın transferi için sadece menajerler görüştü. Eğer teklif gelseydi zaten Borsa'ya bildirmek zorunda kalacaktık. Arda gitmek istiyordu ve Adnan Polat'ta iyi bir teklif halinde izin vereceğini söyledi. Son dönemde ise teklif gelse bile seçime gitmeye karar verdiğimiz için satmazdık. Arda'nın kalması iyi oldu Fatih Terim ile birlikte yeniden doğacak. Hem Milli Takım hem de Galatasaray'a çok katkı sağlayacak” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!