Ateş için savcılıkta 2 saat

Güncelleme Tarihi:

Ateş için savcılıkta 2 saat
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2012 00:22

G.Saray Başkan Yardımcısı, “Necati Ateş’in transferinin şike soruşturması kapsamında incelenmesi ile ilgili davet ettiler” dedi.Öztürk, “Bir kişi dilekçe vermiş, bir belge ya da herhangi bir şey yok. G.Saray’ı şike soruşturmasına çekmeyi başaramayacaklar” diye konuştu.

Haberin Devamı

G.SARAY Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, bir kişinin savcılığa verdiği, Necati Ateş’in transferinin şike olarak yorumlanması gerektiği yönündeki şikayet dilekçesiyle ilgili Emniyet Müdürlüğü’nde yaklaşık 2 saat ifade verdi.  Polis telefonla ulaştığı Öztürk’ü Emniyet Müdürlüğü binasına çağırdı. Saat 13.00 sıralarında Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelen Adnan Öztürk, kayıt işlemlerinin ardından ifade vereceği Gasp Büro Amirliği’ne çıktı.

Bir F.Bahçe taraftarının, arkadaşıyla birlikte 3 Mart’ta suç duyurusunda bulundu ve “Emenike olayı örneği var. Necati transferi de aynı. G.Saray yargılanmalı” diye şikayette bulunduğu öğrenildi. Emniyet Müdürlüğü’nden ayrılırken açıklama yapan Öztürk, “Bir kişi dilekçe vermiş, herhangi bir belge yok. İfademizi verdik. G.Saray’ı şike soruşturması içine çekmeye çalışıyorlar ancak başaramayacaklar” dedi.

Haberin Devamı

Maalesef Türkiye’de bunlar yaşanıyor

Emniyet Müdürlüğü binasında iki saat kaldıktan sonra ayrılan başkan yardımcısı Adnan Öztürk yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İsmini şu an hatırlamadığım birileri şikayet etmiş. Necati Ateş’in şike dosyası kapsamında incelenmesi için. Amirler davet ettiler geldik. İfademizi verdik bir sıkıntımız yok. Her zaman söylüyorum Galatasaray’ı bir şekilde bu olayların içerisine çekmek istiyorlar. Biz fair-play çerçevesinde şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız. Bu tür hareketler yakışmıyor, ama ne yazık ki bunlar Türkiye’de futbolun bir parçası haline geldi.” Necati Ateş’in MP Antalya’dan Galatasaray’a gelişinin şike transferi olduğunun iddia edildiğini belirten Öztürk, “Bunun Emenike transferi gibi olduğunu ortaya attılar. Dolayısıyla G.Saray’ın bu dosyadan yargılanması gerektiği gibi bir görüş ortaya çıkmış, şikayette bulunulmuş. Savcı da ifade vermem için beni buraya yönlendirdi” ifadesini kullandı.

Cimbom suç duyurusunda bulunacak

G.SARAY, Adnan Öztürk’ün Emniyet Müdürlüğü’nde ifade vermesinin ardından siteden açıklama yaptı. Açıklamada, “Öztürk’e yöneltilen ve ifade alınması ile sonuçlanan suç duyurusu olmak üzere; kulübümüz ve yöneticilerinin, gerçekdışı isnatlarla bu tartışmaların içine çekilmeye çalışıldığı gözlemlenmektedir. Yönetimimiz asılsız suç isnatlarında bulunanlar hakkında adli makamlara suç duyurusunda bulunacaktır” denildi.

Haberin Devamı

Ses getiren transfer

Devre arasında Galatasaray’a geri dönen Necati Ateş’in imza töreninde yönetici Abdürrahim Albayrak da hazır bulunmuştu.

Mutfakta G.Saraylı var!

G.SARAYLI Sabri , Necati ve Ayhan mutfak fuarına katıldı. Sarı kırmızılı oyuncular, CNR Expo Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen ağırlama teknolojileri sektörü fuarı ‘Hostech By TUSİD’e katılarak, İnoksan’ın standını ziyaret etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!