Aslan yenileriyle coştu

Güncelleme Tarihi:

Aslan yenileriyle coştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2012 11:19

Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray'ın bu sezon resmi maçlarda kaydettiği gollerin büyük bir bölümü yeni transferlerden geldi.

Ligde geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan sarı-kırmızılı takımın hücum hattını güçlendirmek için renklerine kattığı isimler, gol yollarındaki etkili performanslarıyla isabetli transferler olduklarını gösterdi.

“Cim Bom”, resmi maçlarda 18 kez rakip ağları havalandırırken, bu gollerin 12'sini yeni oyuncular kaydetti.

Galatasaray'ın Fransa'nın Toulouse ekibinden kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Umut Bulut 7 golle en golcü futbolcu olarak öne çıkarken, Trabzonspor'dan transfer edilen Burak Yılmaz da 4 kez meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Kayserispor'dan alınan Amrabat ise 1 gol attı.

SABRİ'NİN SAKATLIĞINDA SON DURUM

-En golcüsü Umut Bulut-

Galatasaray'da forma giydiği 6 resmi karşılaşmada 7 kez ağları havalandıran Umut Bulut, takımın en golcü futbolcusu konumunda bulunuyor.

Sarı-kırmızılı forma altında TFF Süper Kupa'daki Fenerbahçe maçında 2 kez ağları havalandıran milli oyuncu, ligde Kasımpaşa maçında 2, Beşiktaş, Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor maçlarında da 1'er gol kaydetti. Umut Bulut'un görev alıp gol atamadığı tek karşılaşma, 16. dakikasında sakatlık geçirerek yerini Elmander'e bıraktığı Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United maçı oldu.

-Burak'tan 4 gol-

Geçen sezon Trazonspor'da attığı 33 gol ile Spor Toto Süper Lig'de gol kralı olan Burak Yılmaz, Galatasaray'da da gollerine devam ediyor.

Başarılı futbolcu, sarı-kırmızılı takımda görev aldığı 5 resmi karşılaşmada 4 gol kaydetti.

Geçen sezondan kalan cezası nedeniyle TFF Süper Kupa maçında Fenerbahçe ve ligin ilk haftasında Kasımpaşa'ya karşı oynayamayan Burak, ligde Beşiktaş, Bursaspor, Medical Park Antalyaspor ve Akhisar Belediyespor, Şampiyonlar Lig'inde de Manchester United'e karşı forma giydi.

Burak, Akhisar Belediyespor maçında 2, Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor maçlarında da 1'er kez ağları havalandırdı.

-Eskiler 5 gol kaydetti-

Galatasaray'ın bu sezon resmi maçlardan bulduğu 18 golün 5'i de eski futbolculardan geldi.

Geçen sezon sarı-kırmızılı takımın en golcü isimlerinden olan Johan Elmander ve Selçuk İnan 2'şer, Sercan Yıldırım da bir kez meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.
Galatasaray hanesine yazılan bir gol ise ligdeki Bursaspor maçında Musa Çağıran'ın kendi kalesine attığı gol oldu.

-Golcüler-

Galatasaray'ın bu sezon oynadığı resmi maçlarda gol atan oyuncular şunlar:

Maçlar Skor Goller

-------------------------------------------------------------------------
TFF Süper Kupa:
Galatasaray-Fenerahçe 3-2 Umut (2), Selçuk

Spor Toto Süper Lig:
Galatasaray-Kasımpaşa 2-1 Umut (2)
Beşiktaş-Galatasaray 3-3 Elmander, Umut, Selçuk
Galatasaray-Bursaspor 3-2 Umut, Burak, Musa Çağıran
(KK)
MP Antalyaspor-Galatasaray 0-4 Elmander, Amrabat, Burak, Umut
Galatasaray-Akhisar Bld. 3-0 Burak (2), Sercan
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!