Asla Vazgeçmem 50.bölüm 2.fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Asla Vazgeçmem 50.bölüm 2.fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 14:33

Asla Vazgeçmem 50.bölüm 2.fragman yayınlandı.Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde neler olacak? Helikopter kazası yapan Yiğit'e ne olacak? Asla Vazgeçmem 50. yeni bölüm fragmanı ile haberimizde.

Haberin Devamı

Show Tv'nin sevilen dizisi Asla Vazgeçmem yeni bölümü ile geçtiğimiz perşembe akşamı ekranlara gelmişti. Merakla beklenen Asla vazgeçmem dizisinin 2. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Asla Vazgeçmem 50.bölüm 2.fragmanında neler oluyor?

Asla Vazgeçmem'in 49. Bölümünde; 

Nur’un tekrar mankenliğe döneceğini öğrenen Yiğit öfkeden çılgına döner. Nur’un bunu niye yaptığını anlamadığı gibi, bu olayı kendisi ile değil de Fatih ile paylaşmış olması öfkesini katlamaktadır. Yağmur’un eski erkek arkadaşını polise teslim eden Cahit, işi başarmanın gururunu yaşarken, Yağmur olayın böyle kolay kapanmayacağının farkındadır.

Yiğit ve Nur arasında soğuk rüzgarların estiğini fark eden İclal, kısa bir süre sonra Nur’un mankenliğe geri döneceğini öğrenir. Ve tabii hemen bir tuzak hazırlığına girişir. Yiğit, Nur’un konuşma taleplerini sürekli geri çevirdiği gibi onun Kozan şirketindeki işine de son verir. İclal’in kendi tasarımıyla katıldığı bir müzayedede Nur’u düşüreceği tuzak ve buna Yiğit’in şahit olması üçlü arasındaki gerilimi arttıracaktır.

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem 50.bölüm 1.fragman

Asla Vazgeçmem 50.bölüm 2.fragman

Asla Vazgeçmem Konusu;

Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) .

Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık: Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur (Amine Gülşe). 

Sevda kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh... Ya kafes onları boğacak... Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak...

BAKMADAN GEÇME!