Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanında Güney'in karnındaki bebek kimin?

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanında Güneyin karnındaki bebek kimin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 23:27

Aşk ve Mavi dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Aşk ve Mavi'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Pembe ve Hasibe konaktan ayrılırken İsmet de peşlerine takıldı. Pembe ve Hasibe, konaktan kovulmalarına itiraz etmeyen Mavi'ye çok kızgındı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisi yayınlanan son bölümüyle yine izleyicilerine dramatik dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Mavi ve Ali, Hasibe ve Pembe'ye yardım etmek isteseler de Hasibe kabul etmedi. Baran'ın son anda kaçıp kaybolması yüzünden, Cemal'in Gülay'la evlenmekten başka çaresi kalmamıştı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Pembe ve Hasibe konaktan ayrılırken İsmet de peşlerine takılır. Pembe ve Hasibe, konaktan kovulmalarına itiraz etmeyen Mavi'ye çok kızgındırlar. Mavi ve Ali onlara yardım etmek isteseler de Hasibe kabul etmez. Baran'ın son anda kaçıp kaybolması yüzünden, Cemal'in Gülay'la evlenmekten başka çaresi kalmamıştır. Cemal, nikahı erteletecek bir plan yapar.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!