Aşk ve Mavi dizisi yayınlanan son bölümüyle heyecan yarattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi dizisi yayınlanan son bölümüyle heyecan yarattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 23:20

Aşk ve Mavi dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Aşk ve Mavi'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Ali, Hasibe'nin kumarda kaybettiği evi geri almaya çalışırken, Hasibe ve Cemal, Fatma'nın çalıp getirdiği bebeği ailesine ulaştırmaya çalıştı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı oldukça merak edildi. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça nefes kesen anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Pembe, Refika'ya gönderilen bir mektubu okudu. Refika'yı takip etti ve onun bir erkekle buluştuğunu gördü. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı oldukça merak edildi. Peki, Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Ali, Hasibe'nin kumarda kaybettiği evi geri almaya çalışırken, Hasibe ve Cemal, Fatma'nın çalıp getirdiği bebeği ailesine ulaştırmaya çalışır. Pembe, Refika'ya gönderilen bir mektubu okur. Refika'yı takip eder ve onun bir erkekle buluştuğunu görür. Cemal, Safiye'yle işbirliği yapar ve sonunda Gülay'ın karnındaki bebeğin gerçek babasını bulur. Fatma, bebeğini aramaktan vazgeçmez ve Demirhan'dan bir örnek alarak DNA testi için hastaneye götürür.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Cemal, bebeğin kendisinden olmadığını anlatmaya çalışsa da Gülay'la söz yüzüğü takmaktan kurtulamaz. Cemal'den boşanan Safiye, bu haberi duyar duymaz konağa dönmeye karar verir. Fazıl, Safiye'nin dönmesi üzerine Cemal'le Safiye'yi birbirinden uzak tutmak için Mavi ve Ali'den yardım ister. Fatma'nın doğum yaptığı hastanede çalışan bir hemşire, vicdan azabına dayanamaz ve Fatma'ya bebeğinin ölmediğini söylemeye karar verir. Fatma, Demirhan'a bir adım daha yaklaşmıştır.

BAKMADAN GEÇME!