Aşk ve Mavi son bölümün ardından yeni bölüm fragman yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi son bölümün ardından yeni bölüm fragman yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 22:46

Aşk ve Mavi dizisi bu akşam sürprizlerle dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Mavi’nin hafızasını kaybetmesi sonrasında Ali’nin gerçekleri anlatıp anlatmayacağı büyük bir merakla takip edildi. Şaşırtıcı final sahnesi ardından Aşk ve Mavi’nin yeni fragmanı merak konusu oldu. Peki, yeni fragman yayınlandı mı? Aşk ve Mavi’de son durum detayda!

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi bu akşam yayınlanan 23. bölümüyle izleyicilerini heyecan dolu dakikalara tanık etti. Ekranların sırlarla örülü senaryosuyla dikkat çeken dizisi Aşk ve Mavi son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. İlginç gelişmelerin olduğu bölümde Mavi, ailesiyle birlikte konağı terk etti. Ancak geçirdiği kaza sonucunda değişen dengeler tam bir sürpriz oldu. Şimdi ise gözler Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanında!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mavi, ailesiyle birlikte konağı terk eder. Yolda Mavi'nin kullandığı arabayla trafik kazası geçirirler. Üstelik bir de hamiledir. Ali, baba olacağı için mutludur ama bir gün Mavi'nin iyileşeceğini ve yine gitmek isteyeceğini düşünür. Ömer, Mavi'ye tüm gerçeği anlatmak istemektedir. Hasibe ona engel olmak ister. 

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTA YAŞANANLAR

Göreçkiler Gülizar'ın ölümünün üzüntüsünü atlatamadan, Hasibe'nin ölümcül bir hastalığa yakalanmasıyla yıkılırlar. Mavi, perişan olmuştur. Hasibe'nin ölmeden önceki isteklerini yerine getirmek için herkes seferber olur.

BAKMADAN GEÇME!