Aşk ve Mavi bu akşam yayınlanan son bölümünün ardından 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi bu akşam yayınlanan son bölümünün ardından 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 22:53

Aşk ve Mavi bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça nefes kesen dakikalar yaşatmayı başardı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatan dizi Aşk ve Mavi yeni bölümleriyle cuma akşamı ekranlara gelmeye devam edecek. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Konağa iyice yerleşen İlyas, Hasibe ve Birgül'ü ezmeye çalıştı. Hatice'yle Ömer'in arasını yapmak için çılgınca bir plan hazırlayan Hasibe'nin oyunu kendi başına patladı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Aşk ve Mavi 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ekranların izleyiciler tarafından büyük beğeni kazanan ve izleyenlere duygu dolu dakikalar yaşatan dizisi Aşk ve Mavi bu akşam yayınlanan son bölümüyle bomba gibi dakikalar yaşattı. Heyecanlı dizi Aşk ve Mavi yeni bölümleriyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde aşk dolu anlar yer aldı. Son bölümde Safiye, Fatma'yla Cemal'in arasında bir ilişki olduğundan şüphelendiği için suçluluk duydu. Fatma'nın gönlünü almak için ona "Safiye'nin Bir Günü"nü yaşattı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Aşk ve Mavi 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk ve Mavi 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Haberin Devamı

Mavi, Ali'ye iyice âşık olduğunu anlar. Safiye, Fatma'yla Cemal'in arasında bir ilişki olduğundan şüphelendiği için suçluluk duyar. Fatma'nın gönlünü almak için ona "Safiye'nin Bir Günü"nü yaşatır. Konağa iyice yerleşen İlyas, Hasibe ve Birgül'ü ezmeye çalışır. Hatice'yle Ömer'in arasını yapmak için çılgınca bir plan hazırlayan Hasibe'nin oyunu kendi başına patlar.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ali ve Mavi, İsmet'in nişanında olanlar yüzünden kavga ederler. İsmet'in kendisini herkesin içinde yalancı çıkarmasına içerleyen Pembe, İsmet'le küser. Hasibe, İsmet'e "bundan sonra Pembe'nin yanına bile yaklaşmamasını yoksa çok kötü olacağını" söyler. Gülizar'ın abisi Yaşar, Pembe'den hoşlanır. Fatma'yla buluşmak isteyen Cemal, bu sefer Safiye'ye yakalanır. Cemal'i büyük bir sürpriz beklemektedir.

BAKMADAN GEÇME!