Aşk Tesadüfleri Sever

Güncelleme Tarihi:

Aşk Tesadüfleri Sever
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2011 10:49

Mehmet Günsür, Belçim Bilgin, Altan Erkekli, Yiğit Özşener, Ayda Aksel, Şebnem Sönmez, Hüseyin Avni Danyal ve Yılmaz Gruda'nın rol aldığı “Aşk Tesadüfleri Sever” 4 Şubat 2011’de vizyona girecek.

Haberin Devamı

Aşk Tesadüfleri Sever
Aşk Tesadüfleri Sever

FİLMİN FRAGMANI - WEB TV

FİLMDEN FOTOĞRAFLAR

Bazen ilk görüşte bilirsin; o insan senin kaderindir. Bazen bir ömür ararsın, bulunmaz…

“Aşk Tesadüfleri Sever”, doğumlarından itibaren çocukluk ve ilk gençlik yılları boyunca yolları Ankara’da kesişen, 2010 yılında İstanbul’da tanışan Özgür (Mehmet Günsür) ve Deniz’in (Belçim Bilgin) birbirlerine doğru ve engellerle dolu aşk macerasını anlatırken, bir yandan da geri dönüşlerle onların bugünlerini yaratan dönemlere uzanıyor. Film, Türkiye’nin 70’li, 80’li, 90’lı ve 2000’li yıllarını ziyaret ederek, o yılların artık unutulmaya yüz tutmuş popüler kültür öğelerinden, müziklerinden, yaşam biçimlerinden ve alışkanlıklarından besleniyor. “Aşk Tesadüfleri Sever” pek çok gerçek hikayeden yola çıkılarak derlenmiş olaylar bütünüyle; İstanbul’dan Ankara’ya yaptığı nostaljik yolculuğun içinde izleyiciye doyurucu, duygusal, yıllarca akıllardan çıkmayacak bir aşk filmi vaad ediyor.

Haberin Devamı

Aşk Tesadüfleri Sever


Tesadüf”ünü anlatan kazanacak

Filmin vizyona giriş tarihi yaklaşırken, Böcek Yapım tarafından, genç yetenekleri desteklemek için "Tesadüf" konseptli bir de yarışma hayata geçirildi. Öğrencilerin ve sinemaseverlerin, en iyi amatör kısa film ve en iyi amatör fotoğraf dallarında başvurabilecekleri yarışmayla ilgili detaylı bilgilere www.fototurgut.com internet sitesinden ulaşmak mümkün.

4 Şubat’ta vizyona girecek filmin öncesinde başlayacak yarışma ile“tesadüf”ünü kısa film ve fotoğraf alanında en iyi anlatan genç yetenekler birbirinden değerli ödülleri kazanacak.

Yapımcılığını Oğuz Peri’nin, öykü ve proje tasarımı ile genel koordinatörlüğünü İpek Sorak’ın üstlendiği Aşk Tesadüfleri Sever’in senaryosunu Nuran Evren Şit Erdik yazarken, filmin müzikleri ise Ozan Çolakoğlu tarafından yapıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!