Aşk mevsimi

Güncelleme Tarihi:

Aşk mevsimi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2011 17:03

Yaratıcı yönetmenliğini Mehmet Turgut’un yaptığı 46 dergisi, 14 şubat’ı atlamadı ve altıncı sayısında aşk konseptini işledi. Fotoğraf çekimlerinin tümünde aşka gönderme yapıldı, aşk sorgulandı ve ünlü konuklarla “aşk” konuşuldu.

Haberin Devamı

DEMET AKBAĞ         
 
Demet Akbağ, aşkın tarifi sorulduğunda şunları söylüyor: “Yani, tarif edilse zaten bugüne kadar, bir formülü olsa, biterdi. Bazen o kadar tuhaf, öyle yanlış insanlara aşık oluyoruz ya da aşık olduğumuzu sanıyoruz ki. Aslında onun adı heyecan belki sadece. Ama aşk, o kendini bilememe hali, başka hiçbir şeyi düşünememe, dünyada ne olursa olsun, etrafında hangi olumsuzluklar olursa olsun kendini sadece onu düşünürken yakalama, karın ağrısı, heyecan, hani dünyanın o düşündüğün kişi üzerine dönmesi herhalde. Tarifi mümkün olmayan bir heyecan fırtınası.”

BERGÜZAR KOREL                      
      
Yedi duvak dansıyla hafızalara kazınmış Salome, dergide Bergüzar Korel tarafından canlandırıldı. Yedi duvak dansı yaparak Kral Herod’u etkisi altına alan Salome’nin kraldan tek isteği, yaşam boyu elde edemediği erkeğin kellesi! Bu konu üzerine çok özel bir röportaj veren Bergüzar Korel ise fotoğraflarda Mehmet Turgut’un kellesiyle poz veriyor.

Haberin Devamı

CENGİZ ABAZOĞLU-DENİZ AKKAYA 

Cengiz Abazoğlu, dergide gözleri kırmızı bir kuşakla bağlı olarak karşımıza çıkarken, koleksiyonlarından seçilmiş kırmızı kıyafetleri ise Deniz Akkaya taşıdı. Favori mankeni olan Akkaya için “Podyumda yürüdüğü zaman gerçekten herkes nefesini tutar” diyen Abazoğlu, aşk içinse “Uğruna kıta değiştirebilirim” açıklamasında bulundu.

ABBA

ABBA üyeleri Ulf Anders Hilmer Andersson ve Mats Sture Ronander ile “Abba The Show” gösterilerinde onlara eşlik eden Camilla Dahlin & Katja Nord ikilisi de 46’ya özel röportaj verdi. Andersson ve Ronander, “Daha ileriki yaşlarda da aşkı bulabiliriz. Hiçbir zaman ‘Asla’ dememek gerekiyor. Ayrıca aşık olmak için acele etmemek de lazım” dedi.

KENDİ

Verdiği röportajda bugüne dek hiç aşık olmadığını ifade eden Kendi, “Ben üç senedir yalnız yaşıyorum. ıki senedir bir erkek arkadaşım yok. Özellikle şu son yıllarda, ‘Birisi olsun, aşık olayım’ demiyorum. Arkadaşlarımla vakit geçirmekten çok zevk alıyorum. Sabahın altısında evden çıkıp gecenin üçünde eve döndüğüm oluyor. Böyle bir dönemde karşı tarafın beklentilerini nasıl karşılayabilirim ki?” diyor.

Haberin Devamı

DERİN SARIYER-BELİZ KÖPRÜLÜ

Geçen yıl evlenen Derin Sarıyer ve Beliz Köprülü çifti de aşklarını 46’ya anlattı.

GÜLÇİN

Hepsi grubuyla başladığı müzik kariyerine gruptan ayrılarak solo projesiyle devam etme kararı alan Gülçin, alışıldığın dışında bir rock star olarak objektif karşısına geçti.

EION BAILEY

Ödüllü aktör Eion Bailey belki de bu sayının en aşık konuğuydu. şu an aşkı en derinden yaşayan biri olarak ağzından çıkan ilk cümlesi “Ona dokunmak, elini tutmak, saçını yıkamak, sırtına ve parmak aralarına krem sürmek istiyorum. Ona inanıyorum, saygı duyuyorum. Bu da onun için her şeyi yapmayı istememe yol açıyor” oldu Bailey’in.

MASKOTT

Maskott grubunun üyeleri Koray Candemir ve Serkan Çeliköz de derginin bu ayki ünlü konukları arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

MELİS DANİŞMEND

Melis Danişmend, “aşk” sayısı için poz vermekle kalmadı, “Daha Az Renk” adlı yeni albümünün macerasını da kaleme aldı.

MULTİTAP

Multitap üyeleri, Fethi Karaduman’ın çektiği fotoğraflarda “aşk savaşı” hazırlıkları yapan komutanlar olarak poz verdi.

THOMAS BAYRLE

26 Kasım-21 Aralık 2010 tarihleri arasında Dirimart’taki sıradışı sergisiyle ilgiyi üzerine çeken Alman sanatçı Thomas Bayrle da röportaj teklifini geri çevirmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!