Aşk Laftan Anlamaz final bölümünde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz final bölümünde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2017 12:42

Aşk Laftan Anlamaz 19 Şubat Pazar günü son kez yayınlandı. Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz 31.bölümüyle final yaptı. Aşkları büyük sınavlardan geçen Hayat ve Murat’ın öyküsünde final 31. bölümle yapıldı Peki, finalde neler yaşandı? İşte, Aşk Laftan Anlamaz final sahnesi ve son bölümde yaşananlar!

Haberin Devamı

Romantik komedi Aşk Laftan Anlamaz 31. bölümüyle son kez ekranlara geldi. Hande Erçel'in hırçın bir o kadar sevimli Karadeniz kızı Hayat'ı, Burak Deniz'in ise zengin bir ailenin idealist genç adamı Murat'ı canlandırdığı Aşk Laftan Anlamaz'ın final bölümü dün akşam yayınlandı. Peki, dizinin finalinde Hayat ve Murat'ın öyküsü nasıl bitti? İşte, Aşk Laftan Anlamaz final bölümünde yaşananlar!

Aşk Laftan Anlamaz”ın final bölümünde; Murat yaşanan tüm kötü olaylara rağmen mutluydu. Yanında aşık olduğu kadınla beraber daha güçlü bir başlangıca imza attı.  Önlerinde “ Hayat” adını verdiği yepyeni bir markaları vardı şimdi. Diğer tarafta Hayat kocasından şimdi de başka bir sırrı saklamaktadır. Dünyanın en güzel sırrını söylemek için çok özel bir günü bekliyordu aslında. Ancak işler planlandığı gibi gitmediÜstelik Sarte’de olaylar sarpa sarmakta, Doruk hayatının en zor günlerini yaşıyordu. Annesi onu bir kez daha büyük bir hataya sürükledi ve bu hata Aslı, Cemil ve Tuval’in de yaşamlarını değiştirdi. Bir aşk masalı sona doğru giderken herkesin hayatında derin izler bırakmaktaydı. Ama her masalda olduğu gibi Aşk Laftan Anlamaz final sahnesinde de gökten üç elma düştü ve her elma sahibine sonsuz mutluluk getirdi. 

BAKMADAN GEÇME!