Aşk Laftan Anlamaz 21. bölüm fragmanında Hayat'dan şok karar

Güncelleme Tarihi:

Aşk Laftan Anlamaz 21. bölüm fragmanında Hayatdan şok karar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2016 12:01

Aşk Laftan Anlamaz'ın nefes kesen son bölümü ardından gözler yeni fragmana çevrilmiş, yıllar sonra annesine kavuşan Murat'ın ne yapacağı merak konusu olmuştu. Yayınlanan yeni fragman bu konuda ipuçları verse de görüntülerde asıl dikkat çeken Hayat'ın kararı oldu. Peki, Aşk Laftan Anlamaz 21. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? Hayat'ın vereceği karar ne? İşte, Aşk Laftan Anlamaz 21. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin dün akşam ekrana gelen son bölümünün hemen ardından yayınlanan yeni fragman dizinin takipçilerini heyecanlandırdı. Murat peşine düştüğü Hazal'a ulaşmaya çalışırken sürpriz bir gelişme yaşanır. Aşk Laftan Anlamaz 21. bölüm fragmanı ile Murat'ın karşısına çıkan annesi, genç adamın hayatında ne gibi değişikliklere neden olacak ? İşte Aşk Laftan Anlamaz 21. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları

Aşk Laftan Anlamaz dizisi dün akşam final sahnesiyle şaşırttı. Yıllardır kandırılmış olmasının acısını Hayat’tan çıkarmaya devam eden Murat, finale doğru annesini buldu. Son bölüm finaliyle ekrana kilitleyen Aşk Laftan Anlamaz’ın yeni bölüm fragmanı da kısa sürede yayınlandı Dizinin son bölümünün başlarında Murat’tan gelen aşk itirafı Hayat’ın yumuşamasına sağlarken finale doğru yaşananlar herkesi ekrana kilitledi. Aşk Laftan Anlamaz 20. bölümünde kendisini dolandırmaya çalışan Hazal’ın peşine düşen Murat, annesinin yaşadığını öğrendi. Siyahlar içindeki bu kadının nasıl biri olduğu ise merak uyandırdı. Son bölümün ardından ise gözler, Aşk Laftan Anlamaz 21. bölüm fragmanına çevrildi. Yeni fragman dizinin takipçilerini bekletmeden yayınlandı. Peki fragmanda öne çıkan sahnelerde neler var? İşte, Aşk Laftan Anlamaz 21. bölüm fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

Haberin Devamı

Yeni bölümde annesinin yaşadığını öğrenen Murat, yıllardır öldüğünü sandığı annesini karşısında bulunca kafa karışıklığı yaşıyor. Tüm ısrarlara rağmen yeni bulduğu annesini sahiplenmek istiyor. Murat’ın tüm kırgınlık ve kızgınlıklarını kendisinden çıkarmasına daha fazla dayanamayan Hayat, onu çok sevmesine rağmen terk ediyor. Öte yandan Sarsılmaz ailesini büyük bir sürpriz bekliyor. Eski gelinini yıllar sonra karşısında bulan Azime, büyük bir şok yaşıyor. 

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sevdiği adamını kendisini başkasıyla aldattığını düşünen Hayat, Murat’ın açıklamasıyla rahat bir nefes alsa da Hazal’ın Doruk’un eski kız arkadaşını olduğuna inanmadı. Bir anda Hazal’ın karşısına çıkan ve onun kim olduğunu öğrenen Hayat, yaşadığı şoku atlattıktan sonra Murat’ın kendisine neden kötü davrandığını çözdü. Sürekli gizemli biriyle telefonda görüşen Hazal’ın asıl amacı ise para sızdırmaktı, tam amacına kavuşacağı esnada Murat’ın kendisinden şüphelenmesi tüm planlarını alt üst etti. Ancak son yaşanılanlar haberi olmayan Hayat’ın Hazal’a para götürmesi, yıllardır gizli kalmış bir gerçeği ortaya çıkardı. Murat, Hazal’ın peşine düştüğü sırada annesinin yaşadığını öğrendi ve aldığı haberim hemen ardından annesiyle karşılaştı.

BAKMADAN GEÇME!