Asıl tehlike tepkisizlik

Güncelleme Tarihi:

Asıl tehlike tepkisizlik
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2013 00:33

Trabzonspor Teknik Direktörü, “Taraftarlarımızın yaptıklarını doğal ve normal karşılıyorum. Asıl tehlikeli olan ise, tepkisizliktir” diye konuştu.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Bursa deplasmanı dönüşü havaalanında takım aleyhine tezahürat yapan bazı taraftarların yumurtalı ve taşlı tepkisini değerlendirirken, “Taraftarlarımızın içinde bulunulan durumla ilgili üzüntüleriyle tepkilerini son derece doğal ve normal karşılıyorum. Asıl tehlikeli olan tepkisizliktir” ifadelerini kullandı.

‘Taviz vermeyeceğiz’

Tolunay Kafkas, takımın son dönemde kulübün tarihine ve misyonuna yakışmayacak sonuçlar aldığını belirterek şunları söyledi: “Taraftarlarımız tarihi geçmişini çok iyi bildikleri kulüplerinin ve takımlarının puan sıralamasındaki yerini hazmedemiyorlar, buna reaksiyon gösteriyorlar. Bu durum bizi asla pes ettirmeyecek. Kararlılığımızdan taviz vermeyeceğiz ve bildiğimiz doğruları hayata geçirerek takımımızı içinde bulunduğu durumdan daha yukarılara taşımaya çalışacağız.”

Haberin Devamı

‘Hata yapan cezayı çeker’

Bursaspor maçı sonrası Arjantinli Colman’ın Mustafa Yumlu’ya tokat atmasıyla sonuçlanan olayları da değerlendiren Tolunay Kafkas, “Bursa’da sahadaki sonuç kadar maç sonunda yaşanan görüntüler de beni üzdü. Hata yapan gereken cezayı mutlaka görecektir” dedi.

Mesai başlıyor

TRABZONSPOR, iki günlük iznin ardından hazırlıklarına bugün yapacağı çalışmayla başlayacak. Bordo mavililer çarşamba günü de kardeş kulübü Drogheda United ile dostluk maçı yapmak üzere İrlanda’ya gidecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!