Arto bu ne yapsa yeridir

Güncelleme Tarihi:

Arto bu ne yapsa yeridir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2007 17:08

Sivri dilli şarkıcı Arto arkadaşı Emel’in konserinde yine yaptı yapacağını. Deniz Seki, Hüsnü Şenlendirici aşkını ekranlardan hep eleştiren Arto geceye katılan ikiliyle neredeyse kavgaya tutuşuyordu.

Haberin Devamı

Şarkısı "Evlenilecek Kızlar Eğlenilecek Kızlar" ile iyi bir çıkış yakalayan Emel Müftüoğlu önceki gece Cahide'de sahne aldı. Emel'i dinlemeye gidenler arasında Ayşegül Aldinç, Arto, Yeliz, Demet Sağıroğlu, İzel Murat Göğebakan ve eşi gibi sürpriz isimler vardı. Bugüne kadar bir arada görüntülenmeyen Deniz Seki ve Hüsnü Şenlendirici de eğlenenler arasındaydı. Emel mekanda bulunan bütün sanatçı dostlarını bir araya getirdi. Birçoğu nazlana nazlana sahneye çıktı. Bunlar arasında Arto da vardı. Arto daha önce ekranlar önünde evli bir insanla aşk yaşadığı için Deniz Seki'yi ve sevgilisi olduğu için de Hüsnü Şenlendirici’yi ağır bir dille eleştirmişti. Şarkıcı bu ikiliyle birlikte önce yan yana yer almak istemedi.

ARKA KAPIDAN KAÇTILAR

Daha sonra arkadaşları tarafından zorla kolundan çekilerek sahneye çıkartıldı. Bu durumdan rahatsız olan Arto, yaklaşık birkaç dakika sahnede kaldıktan sonra ani bir şekilde masasına döndü. Gecenin sonunda Deniz Seki ile Hüsnü Şenlendirici eğlence yerini arka kapıdan gazetecilere görünmeden terk etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!