Artık yüzü gülüyor

Güncelleme Tarihi:

Artık yüzü gülüyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2010 00:00

Fenerbahçe’nin dün sabahki çalışmalarına katılıp laktat testinden geçen milli stoper, cezalı Lugano’nun yokluğunda Sivasspor maçı öncesi “hazırım” mesajı verdi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’de özel yaşantısına dikkat etmediği gerekçesiyle 4 Ocak’ta Colin Kazım’la birlikte kadro dışı bırakılan Önder Turacı’ya 21 gün sonra af çıktı. Yaşadığı talihsiz olaylar nedeniyle bozulan morali dün takımla çalışmaya başlamasıyla düzelen Önder’in yüzü gülmeye başladı.
Sarı lacivertli takımın Eskişehirspor’la 5 Aralık 2009’da oynadığı maçın sabahı talihsiz bir kaza geçiren Önder Turacı, 4 Ocak 2010’da Kazım’la birlikte, “özel yaşantılarına dikkat etmedikleri” gerekçesiyle kadro dışı bırakılmıştı.
Sabredip bekledi
Kulübün resmi internet sitesinden üç gün sonra yapılan açıklamada bu iki oyuncunun dönüşlerinin mümkün olmadığı belirtiliyordu. Kadro dışı bırakılan Kazım, Fransa’nın Toulouse takımına gönderilirken teknik direktör Daum ve takım arkadaşlarının kalması için destek verdikleri Önder, sabredip bekledi.
Lugano önünü açtı
Kazım konusunda katı bir tutum sergileyen yönetim son bir haftadır Önder’in affedileceğinin sinyallerini veriyordu. Bu süreçte çalışmalarını aksatmayan milli futbolcunun önü Lugano’nun Sivasspor maçı öncesi cezalı duruma düşmesiyle tamamen açıldı. Dün takımla birlikte laktat testine katılan Önder Turacı, testte iyi bir performans ortaya koyarak, Sivasspor maçı öncesi “hazırım” mesajı verdi.

Haberin Devamı

Maç sabahı evinde elini kesmişti

F.BAHÇE’nin 5 Aralık 2009’da Eskişehirspor’la oynadığı maça sakatlığı nedeniyle götürülmeyen Önder Turacı, aynı günün sabahı evinde elini kesmiş ve ameliyat olmuştu. Fenerbahçe Kulübü, bir açıklama yayınlamış ve profesyonellik dışı bir hareket yaptığı gerekçesiyle Önder’i
eleştirmişti.

Laktat testi zorladı

F.BAHÇELİ futbolcular dün sabah laktat testinden geçti. Testte oyuncular 1 kez 800, 3 kez 1200, 2 kez de 1600 metre koştu. Hayli zorlanan futbolcuların büyük bölümü son 1600 metreyi koşamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!