Arsenal - Galatasaray maçı: Aslan İngiltere'de

Güncelleme Tarihi:

Arsenal - Galatasaray maçı: Aslan İngilterede
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2014 16:04

Galatasaray'ın 3 puan paraolasıyla sahaya çıktığı Arsenal karşılaşması hangi kanalda, saat kaçta, şifreli mi? Cimbom'un eski çalıştırıcısı Mancini sarı kırmızılılar için ne dedi?

Haberin Devamı

Arsenal deplasmanında zorlu bir mücadele verecek olan Galatasaray’ın karşılaşması D Smart’tan naklen verilecek. Gruplardaki ikinci karşılaşmalar devam ederken temsilcimiz de İngiltere’den puan ya da puanlarla dönmeyi amaçlıyor.

Şampiyonlar Ligi D grubu 2. hafta maçında, Arsenal Emirates Stadı’ında Galatasaray’ı konuk ediyor. Büyük mücadele TSİ 21:45'te start alacak.

Sarı kırmızılılar, son antrenmanlarını da tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Emirates Stadı’nda bir basın toplantısı düzenleyen İtalyan çalıştırıcı Cesare Prandelli, “Büyük bir takım gibi sahaya çıkıp savaşımızı vereceğiz. Bundan emin olabilirsiniz” dedi ve antrenmanlarda fiziksel sorun yaşayan oyuncularını anlamaya çalışacaklarını, bu maçın çok zor olup, dengeli bir oyun kurmayı hedeflediklerini belirtti.

Haberin Devamı

“KOŞABİLDİĞİMİZ KADAR KOŞACAĞIZ”
Arsenal'de önemli eksiklerinin olduğunun vurgulayan İtalyan çalıştırıcı, "Kadrosu kaliteli oyuncularla dolu bir takım. Ekip halinde oynamayı biliyorlar. Biz de büyük bir takım olarak her zaman yaptığımız gibi sahaya çıkıp oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Yüksek kilometreleri her maçta yapmamız gerekiyor. Sivasspor karşısında koşu mesafesinde yakaladığımız 110 kilometre, Avrupai bir ortalama. Her maçta bu ortalamayı tutturmak istiyoruz" dedi.

Her iki takımın da sahaya çıkması beklenen muhtemel 11’leri şöyle:

Arsenal FC: Szczesny; Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs; Flamini, Santi Cazorla, Özil; Oxlade-Chamberlain, Sánchez, Welbeck

Galatasaray SK: Muslera; Semih, Melo, Chedjou; Tarık, Selçuk, Sneijder, Dzemaili, Alex Telles; Burak, Olcan.

Bu dev mücadeleyi Radyo 1'den canlı dinleyebilirsiniz.

Galatasaray’ın bir önceki çalıştırıcısı Roberto Mancini, Arsenal maçı öncesi Instagram hesabından Galatasaray'a başarı dileğinde bulundu.

Arsenal - Galatasaray maçı: Aslan İngilterede

Cimbom, nam-ı diğer "Kızıl ordu"ya karşı sahaya mor forma ile çıkacak.

Arsenal - Galatasaray maçı: Aslan İngilterede

Haberin Devamı

1999 - 2000 sezonunda Galatasaray, İngiltere temsilcisi Arsenal'i yenerek UEFA Kupası'nı müzesine götüren ilk ve tek türk tamıkımı olmuştu.

Arsenal - Galatasaray maçı: Aslan İngilterede

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!